Zanimljiv hobi

FRANKA JOŠ ČEKA Vedran Ćorluka ima tetovažu svog najboljeg prijatelja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nogometaš Vedran Ćorluka obožava tetovaže, te ih već ima nekoliko. No, izgleda kako mu to nije dovoljno, jer se odlučio na još jednu.

Zna se kako je naš nogometaš Vedran Ćorluka veliki zaljubljenik u tetovaže, a najnovija u nizu je ona njegovog ljubimca, psa Oskija. Vedran se s tetovažom pohvalio na svom Instagram profilu, na kojem ga prati preko 40 tisuća fanova.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Osim ove tetovaže, Vedran ima simbol darova smrti iz Harry Pottera na zglobu lijeve ruke, na listu desne noge ima matrjošku, odnosno babušku kao lijepu uspomenu na Rusiju, a na podlaktici desne ruke nalazi se tetovaža koja liči na narukvicu od užeta. Također, oba bicepsa i gornju polovicu leđa krase tetovaže.

Vedran je u vezi s mladom pjevačicom Frankom Batelić već par godina, tako da će vjerojatno uskoro doći red i na jednu tetovažu posvećenu upravo njoj.

 

A photo posted by Vedran Corluka (@vedran_c5) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene