"Ovo je lijek"

Ljubavna idila u Istri: Nakon operacije Ćorluka uživa uz voljenu Franku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je završio na hitnoj operaciji Vedran Ćorluka oporavak je nastavio u Istri u društvu svoje Franke.

Vedran Ćorluka oporavlja se od operacije Ahilove pete na kojoj je završio krajem travnja nakon što se ozlijedio na nogometnom terenu. Najveću podršku tijekom oporavka pruža mu dugogodišnja djevojka Franka Batelić.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Nogometaš i pjevačica trenutno borave u Frankinom rodnom Rapcu gdje uživaju u moru, suncu, ali i gastronomskim delicijama istarskog kraja. Fotografijama iz Istre Vedran se često hvali na svom Instagramu.
More i sunce lijek su za sve! Volim ovo malo mjesto”, napisao je Ćorluka uz jednu od fotografiju na kojoj pozira na rivi oslanjajući se na štake.

 

The Sea and the sun are cure for everything !! Love this little place... #roadtorecovery #rabac #croatia #istria #goodluckloko

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Nakon toga objavio je i fotografije iz jednog istarskog restorana na kojima odlično raspoložen pozira s Frankom i jednom prijateljicom. Sudeći prema fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama čini se da Vedranu ovo prisilno izbivanje s nogometnih terena i ne pada toliko teško.

 

Best truffles you'll find in istria hedonism with @_batelli #beram #istra #croatia #hrvatska #velavrata

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

 

Lunch time with the ladies @_batelli and @stefach in Beram, Vela vrata!!! #foodporn #tartufi #istria #croatia #istra #beram

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene