LJETNI GUŠTI

PREDIVNE DESTINACIJE Vatreni uživaju uz svoje najbliže

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naši nogometaši znaju kako uživati. Slobodno vrijeme koriste za odmor i uživanje sa svojim najbližima.

Nakon završenog nastupa na Europskom prvenstvu i uoči nove naporne sezone, hrvatski reprezentativci koriste malo slobodnog vremena za uživanje s obiteljima. Tako je većina reprezentativaca raspakirala kufere i uživa na Jadranu. Neki od njih svakodnevno objavljuju fotografije na društvenim mrežama i komuniciraju s obožavateljima.

Pogledaj i ovo Mirela Forić Srna i Tom Cruise "Koji vam je bolji?" Poznata Hrvatica u društvu princa Williama i Toma Cruisea: Pohvalila se zajedničkom fotografijom, a s jednim od njih je i zaplesala!

Iako je zbog neugodnosti otišao s otoka Ugljana, Rakitić se zadržao na zadarskom području. Svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje fotografije s obitelji.

U rodnom Zadru viđen je i naš vratar Subašić. Ondje je bio i Perišić. Družio se s Olićem i njegovom suprugom, a sada je u Dubrovniku.

Sudeći po fotografijama, druži se s bosansko-hercegovačkim reprezentativcem Edinom Džekom. Perišić je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sina Leonarda i Džeke, a preksinoć su dva reprezentativca snimljena kako na Stradunu gledaju utakmicu između Njemačke i Italije.

Na samom jugu, u Dubrovniku, odmara i Kalinić, dok je Ćorluka s djevojkom Frankom Batelić u Los Angelesu.

 

 

A photo posted by Vedran Corluka (@vedran_c5) on

Možda najmanje zabavan godišnji ima Andrej Kramarić. Operiro je nos i oporavlja se u Zagrebu. Daleko od očiju javnosti, u Turskoj, odmaraju se Luka Modrić i Darijo Srna s obiteljima.

Lokaciju naših reprezenativaca otkrio je jedan obožavatelj koji se s njima fotografirao i to objavio na Instagramu. A da doista uživaju na Turskom poluotoku Datči, otkrivaju i fotografije Darijove supruge Mirele.

 

A photo posted by Mirela Foric (@mirelaforic) on

Vremena za odmor nemaju Pjaca, Ćorić, Rog i Šildenlfeld. Oni su na pripremama u Sloveniji, jer Dinamu već sljedeći tjedan kreće nova sezona.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene