Njezino veselje

Vanja Horvat pokazala nam je mjesto na kojem provodi puno vremena i objasnila zašto je to tako: ''One su mi puno ljubavi dale''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanja Horvat samo za emisiju ''Zdravlje na kvadrat'' progovorila je o svom najdražem sportu.

Ekipu emisije ''Zdravlje na kvadrat'' pozitivna, vedra i optimistična Vanja Horvat jednog subotnjeg jutra dočekala je na svom omiljenom mjestu, hipodromu. 

Pogledaj i ovo Baby Lasagna, Zdravlje na kvadrat ''želim miran život'' Baby Lasagna o planovima za budućnost i željama: ''Definitivno se vidim kako živim u još manjem selu od ovog gdje se sada selim''

''Ovdje provodim puno vremena i baš jako volim biti ovdje'', rekla je. Vanja je pokazala i svoju mezimicu Zasju, koja je u Vanjin život ušla prije 8 godina. Otad su nerazdvojne prijateljice. Budući da je Zasja kobila za preponski sport, Vanja je svaki dan jaše. Jahanju je Vanja ovoga puta odlučila podučiti i urednika emisije Dalibora Bosančića.

Ideja je ovog puta bila pokazati jedan sasvim drugačiji sport. 

I pale su i prve puse, i stvorilo se novo prijateljstvo! Teško je, ovako putem kamere, pokazati uzbuđenje i ushićenje zbog toga, ali ljubav se rodila! Poznavatelji konja reći će kako te životinje imaju posebnu energiju. Znaju je dati, ali i primiti od čovjeka. Krenula je priprema, osedlavanje, i druženje smo mogli nastaviti izvan boksa - na hipodromu, a onda su uslijedile lekcije, o čemu više možete saznati iz našeg videa. 

Bitno je prvo prošetati konja, zagrijati ga. Vanja kaže, sve je to isto kao i kad se sportaš priprema. Uz Zasju ima još jednog konja imena Chebourg.

''Jako sam vezana za oba svoja konja jer su mi oni toliko ljubavi dali, pažnje, tih nekakvih zajedničkih trenutaka, uspjeha. Ne znam veseli li me išta više od tih konja'', kaže. 

Vanju smo ostavili na treningu, a njezin poziv za neko novo druženje, s tom krasnom životinjom, sigurno ćemo prihvatiti!

Cijelu priču pogledajte u našem videu!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 +0 In Magazin: Maja Šuput - 1 Celebrity Predivna obiteljska fotka Maje Šuput nikoga nije ostavila ravnodušnim, a maleni Bloom na njoj je pravi hit

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek - 1 Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek - 4 Fabijan Pavao Medvešek i Helena Janjušević - 3 +4 Fabijan Pavao Medvešek Celebrity Njegovu mišićavom tijelu nije odoljela ni Nives Celzijus, no iznenadit će vas kad vidite što naš zgodni glumac misli o sebi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene