FATALNE HRVATICE

PRAVE ZAVODNICE Žene koje znaju kako osvojiti muškarca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pojam 'femme fatale' koristi se već niz godina, a u zadnjih nekoliko godina uz njega možemo vezati i slavne Hrvatice poput Vanje Halilović, Zrinke Cvitešić i Nataše Janjić

Element fatalnost danas je usko povezan u Hollywoodu uz žene kojima ni najslavniji muškarci nisu mogli odoljeti, poput Angeline Jolie i Brada Pitta, koji je zbog nje ostavio Jennifer Aniston. Umjesto hollywoodskih 'femme fatale', donosimo nekoliko fatalnih žena s naše estrade.

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević Sve je raznježio Nives Ivanišević pokazala čime ju je iznenadio sinčić Oliver, na ovo je baš teško ostati imun: "Pa radit ću ih svaki dan!"

Vanja Halilović

Vanja Halilović i Goran Ivanišević svojom su aferom digli puno prašine. Goran je u vrijeme afere bio u dugogodišnjoj vezi. Dugo se šuškalo o tajnoj vezi tenisača i lijepe voditeljice Vanje Halilović, a spekulacije su potvrđene kada su paprazzi slikali Ivaniševića dok je izlazio iz stana gdje se nalazio s Vanjom. Veza je nakon skandala propala, a Vanja je danas u sretnoj vezi s poduzetnikom Franom Barbierijem.

Zrinka Cvitešić

Iako je imala turbulentne početke, veza Zrinke Cvitešić i bubnjara Cubisma Hrvoja Rupčića potrajala je pet godina. Naime, Rupčić je zbog lijepe glumice ostavio tadašnju suprugu Tinu, s kojom ima dvoje djece. Iako su mnogi očekivali da će glumica i bubnjar okruniti svoju ljubav vjenčanjem to se ipak nije dogodilo. Zrinka i Hrvoje su 2014. godine prekinuli nakon Zrinkinog preseljenja u London, a razlog prekida navodno je bila karijera glumice.

Nataša Janjić

Nataša Janjić i Joško Lokas su oboje bili zauzeti kada su započeli svoju vezu. Nataša je bila u dugogodišnjoj vezi s redateljem Antonijem Nuićem dok je Joško Lokas bio u braku s novinarkom Ivanom Silom s kojom je tada imao dvoje djece. Nakon početka veze Lokas je napustio svoju suprugu koja je tad bila trudna s njihovim trećim djetetom, a Nataša je prekinula s zaručnikom. Lokas i Nataša su se na kraju vjenčali, ali 2014. godine su se razveli.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene