u pomalo drukčijem izdanju

Nakon dugo vremena jedna od najljepših Hrvatica se oglasila i pokazala gdje uživa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanja Halilović, koja je zaručena za 14 godina starijeg poduzetnika Franu Barbierija, pozirala je u jednostavnom traper kombinezonu sjedeći na stolcu.

Bivša voditeljica Vanja Halilović (37) pola godine nije objavljivala na Instagramu, a sada je otkrila da uživa istarskom gradu Buje. 

Pogledaj i ovo Vanja Halilović u MasterChefu - 3 Pa je l' se ona uopće promijenila? Jedna od najljepših Hrvatica nakon dugo vremena opet na malim ekranima, evo čime se bavi otkako je nestala iz javnosti

Rođena Dubrovčanka, koja je direktorica marketinga u jednoj hrvatskoj firmi, pozirala je u traper kombinezonu sjedeći na stolcu te je oči prekrila sunčanim naočalama. U opis fotografije nije ništa napisala, a dobila je komplimente pratitelja.

"Divna", "Lijepa žena", komentirali su. Vanja je oko devet godina u vezi poduzetnikom Franom Barbierijem (51) s kojim je pozirala u rujnu prošle godine kada je stavila posljednju objavu na Instagram. Iako su im mnogi predviđali brzi kraj, prema fotografijama dijamantnog prstena koje je Halilović objavila 2016. par se i zaručio.

Ovog puta bivša voditeljica se nije fotografirala s dragim pa se ne zna jesu li zajedno na odmoru, no prema njihovim objavama na Instagram storyjima, čini se da jesu. 

Inače, Vanja je kći poznatog košarkaškog trenera Rusmira Halilovića od kojeg su učili neki od najpoznatijih košarkaša u nekadašnjoj Jugoslaviji, a među njima su bili legendarni Dražen Petrović i Vlado Divac.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic)

Zbog njegovog posla se obitelj često selila, a Vanja i njena sestra su kao djeca naučile nekoliko stanih jezika jer su živjele u Turskoj, na Bliskom Istoku i u Aziji. Majka joj je završila novinarstvo, no posvetila se njihovom odgoju. Vanja je s devet godina ušla u svijet mode snimavši reklame za dječju odjeću. Bavila se manekenstvom i u srednjoj školi, pa je pozirala za magazin Cosmopolitan i snimala modne editorijale diljem svijeta.

Lijepa Dubrovčanka se ostavila mode i postala televizijska voditeljica, a ja Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu je diplomirala politologiju. 

Halilović je 2008. izazvala pozornost javnosti aferom s umirovljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem koji je tada bio u braku s Tatjanom Dragović.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) +2 Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) Nekad i sad Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene