slavni u specijalnim aktivnostima!

Njihove zabave su obožavale najveće zvijezde, a odlučili su sve lukavo nadomjestiti događajem koji će mnoge zaintrigirati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Laura Dern, Gal Gadot i Jessica Alba samo su neke od zvijezda koje su dio virtualnog događanja magazina Vanity Fair koji se prilagodio situaciji zbog koronavirusa.

Magazin Vanity Fair je oduvijek bio poznat po najboljim zabavama na koje su najveće zvijezde pohrlile odmah nakon završetka dodjele Oscara, no ove godine se kao i svi prilagodio novoj situaciji zbog koronavirusa. 

Pogledaj i ovo Al Pacino - 4 Evo što se dogodilo Pacino na Oscarima dobio veliku čast, no umjesto oduševljenja razočarao je gledatelje: ''Uništio je najnapetiji dio večeri!''

Odlučili su da sve bude vitualno i traje od 13. do 15. travnja, a javnost može kupiti ulaznice koje se kreću s 20 dolara za jedan dan i 50 dolara za sva tri dana. Zauzvrat mogu uživati gledajući najpoznatije holivudske zvijezde kako daju intervjue, sudjeluju u kvizovima i igrama koje uključuju ispijanje alkohola. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Dern (@lauradern)

Popis slavnih na ovom virtualnom događaju uključuje Lauru Dern, Michaela B. Jordana, Serenu Williams, Gal Gadot i Glenn Close. Zanimljvo je i da će Jessica Alba, Kelly Rowland i još nekoliko poznatih dama odigrati igru "Nikad nisam". Naime, riječ je o igri u kojoj sudionici moraju ispijati alkoholna pića ako su učinili ono što drugi igrač kaže da nikad nije. 

Zbog ove ideje mnogi kažu da će se i Vanity Fair uspjeti održati ugled kao jedan od najboljih organizatora zabava u Hollywoodu. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju David Hasselhoff (Foto: Profimedia) +0 David Hasselhoff (Foto: Profimedia) Celebrity Kći legendarnog Mitcha iz "Spasilačke službe" skinula se za poznati časopis, tim potezom upisala se u povijest

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden +0 Neda Ukraden Celebrity Nevjerojatno je kako Neda Ukraden u osmom desetljeću izgleda bez trunke šminke, kao da ne stari!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene