Ništa ne prepušta slučaju

Top s neobičnim detaljem na grudima bio je svima daleko zanimljiviji čak i od luksuznog auta kojim se okolo vozika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanessa Hudgens u neobičnoj majici snimljena prilikom odlaska u kupnju, a pažnju je plijenila i svojim luksuznim automobilom.

Glumica Vanessa Hudgens pobrine se da svaki njezin izlazak u javnost bude medijski popraćen, pa tako i običan odlazak u kupnju namirnica.

Pogledaj i ovo Vanessa Hudgens (Foto: AFP) samo opušteno Slavna ljepotica priredila pravi show na plaži: Mazila se s prijateljicom, plesala i pokazala sve svoje čari!

31-godišnja Vanessa zna da je pažnju najlakše privući neobičnim modnim kombinacijama pa je za ovu priliku odabrala top s neobičnim detaljem na grudima ispod kojeg čini se nije nosila grudnjak. Odabrala je i široku sportsku trenirku i tenisice, a na licu je nosila crnu zaštitnu masku.

Nakon kupnje sjela je u svoj novi crveni ferari kojim je već posjetila i svog navodno novog dečka igrača američkog nogometa Colea Tuckera. Par je prvi put zajedno viđen na romantičnoj večeri u Los Angelesu prije mjesec dana. To je njezina prva romansa nakon prekida s Austinom Butlerom s kojim je u vezi bila devet godina.

Kao razlog prekida s Austinom nakon devet dugih godina spominjalo se to da ona još ne želi djecu, o čemu je bila i sama javno govorila.

"Želim se udati, putovati, a onda imati djecu. Vjerojatno u kasnim tridesetima. Svačiji sat je drugačiji", jednom je prilikom izjavila.

Prije Austina glumica je ljubila glumca Zaca Efrona, i to od 2005. do 2010. godine.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene