Velika tuga

Vanessa Bryant odala počast kćeri Gianni prekrasnim crtežom koji tjera suze na oči

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je tragično izgubila supruga Kobea Bryanta te kćer Giannu, Vanessa Bryant otvorila je Instagram profil na kojem im odaje počast.

I dok cijeli svijet tuguje za NBA legendom Kobeom Bryantom i njegovom 13-godišnjom kćeri Giannom, najveću tugu proživljava Vanessa Bryant.

Pogledaj i ovo showbuzz Pretužno! Kao da su slutili tragediju: Dogovor Kobea Bryanta i supruge iz prošlosti doista slama srce

Kobeova supruga od više od 20 godina u jednom je danu izgubila ne samo njega, već i kćer, a nakon tri dana šutnje, otvorila je Instagram profil te objavila nekoliko fotografija kako bi im odala počast.

Prvo je objavila njihovu obiteljsku fotografiju te se zahvalila milijunima na podršci u ovim teškim vremenima, a zatim je objavila i onu na kojoj se nalaze njihovi dresovi, njegov iz LA Lakersa i Gigin iz akademije Mamba, uz koje su bili položeni buketi crvenih ruža.

Vanessa je prije nekoliko sati objavila i fotografiju prekrasnog crteža na kojoj je njezina Gigi u Lakersovom dresu, a nju je pratila emotivna posveta koja je još jednom slomila srca diljem svijeta.

"Vidjeti da je moja djevojčica ponovno sretna s košarkaškom loptom ispod ruku zagrijala je moje srce. Moja Gigi", poručila je Vanessa te se zahvalila umjetnici koja je zaslužna za crtež.

Udovica je ponovno dobila tisuće komentara ispod objave, kao i podršku brojnih slavnih osoba.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) +2 Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Celebrity Ona je od njega starija 10 godina, a zajedno su isto toliko unatoč brojnim optužbama za prevare
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene