Podijelila dio sadržaja

Udovica Kobea Bryanta na rođendan pronašla njegovo pismo iznenađenja koje tjera suze na oči

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanessa Bryant otkrila je pratiteljima na Instagramu da je pronašla njegovo pismo iznenađenja za rođendan, nekoliko mjeseci nakon njegove tragične smrti u helikopterskoj nesreći.

Udovica tragično preminulog košarkaša Kobea Bryanta, Vanessa Bryant čekala je svoj 38. rođendan da konačno otvori njegovo posljednje ljubavno pismo koje joj je napisao te je podijelila dio njegova emotivnog sadržaja s pratiteljima na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz zadivljena je našom obalom Udovica Kobea Bryanta stigla u Dubrovnik sa kćerima i ženom košarkaša koji je igrao s njezinim mužem, objasnila je i razlog svog dolaska

Njegova poruka bila je upućena i oslovljena na ljubav njegova života, a njezinu je omotnicu Vanessa pokazala 14,1 milijunu ljudi koliko je prati na profilu na Instagramu.

"Jučer sam pronašla omotnicu s oznakom 'ljubavi mog života. Od tvog tatice'. Čekala sam da otvorim još jedno pismo na svoj rođendan i dobila dodatan razlog za veselje. Ironija je u tome da je Kobe dao nacrtati anđela koji me drži. Nedostaje mi ljubav mog života i moja Mamacita, moj bik u horoskopu kao što sam i ja. Zahvalna sam što sam se danas probudila uz svoje tri slatke djevojke. Voljela bih da smo svi zajedno", napisala je Vanessa uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

"Ovo je prekrasno, zaslužila si to", "Predivno, danas je tvoj dan. Uz tebe smo zauvijek", "Šaljemo ti ljubav", "Sretan rođendan najsnažnijoj ženi koju poznajem", "Kako je slatka i pažljiva bila njegova ljubav i uvijek će biti", samo su neki od komentara koje je dobila.

Uz to je podijelila i zajedničku fotografiju s kćerima koje su ju za rođendan iznenadile cvijećem i pinjatama.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) +4 Adele (Foto: AFP) Celebrity Ma je li to stvarno Adele? Poslije pola godine objavila novu fotku i zaprepastila nevjerojatnom promjenom izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene