tužan blagdan

Kobeova udovica objavila snimku prvog Uskrsa bez košarkaša i raznježila obožavatelje: "Plačem"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanessa Bryant pokazala je kako njezina kćerkice Biana i Capri pokušavaju razbiti jaje koje je napunjeno čokoladicama.

Vanessa Bryant, udovica tragično poginulog košarkaša Kobea Bryanta otkrila je na Instagramu kako provodi Uskrs s kćerima Biankom (3) i devetomjesečnom Capri

Pogledaj i ovo showbuzz napunila bi 15 godina Dirljiva posveta udovice Kobea Bryanta njihovoj pokojnoj kćeri tjera suze na oči: "Voljela bih da si tu s nama"

Naime, Vanessa je prvi put provela taj blagdan bez muža i kćeri Gianne koji su stradali u siječnju u helikopterskoj nesreći. Mnogi obožavatelji su emotivno reagirali na snimku udovice na kojoj njezine kćeri Bianka i Capri nastoje razbiti jaje koje je punjeno čokoladicama. 

"Slatkice", "Preslatko. Imaju divne osmijehe", "Vanessa, divno ih odgajaš", "Lijepa ste obitelj. Nadam se da ćeš naći utjehu", "Ovo je najslađa stvar koju sam vidjela", komentirali su pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Easter Treats!🐰🥚Bianka & Capri 💕Thank you @jeffleatham

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

Osim tog videa, Vanessa je objavila i fotografiju najstarije, 17-godišnje kćeri Natalije koja drži Capri te je ona sama pozirala s Biankom u zagrljaju. 

"Plačem", "Predivne cure", "Predivna obitelj", "Molim za vas stalno", komentirali su pratitelji. Inače, Vanessa i Kobe su bili u vezi od 1999. te je ona imala tek 17 godina. Vjenčali su se 2001. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) +0 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Celebrity Ne odustaje od glamura ni u karanteni: Djevojka našeg nogometaša pokazala duge noge u kratkoj haljini

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene