Prva reakcija

Udovica Kobea Bryanta na svoj način odala počast suprugu i kćeri, bez kojih je ostala u trenu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanessa Bryant dosad se nije oglašavala niti reagirala u javnosti nakon gubitka supruga Kobea Bryanta i kćeri Gianne.

Udovica legendarnog košarkaša Kobea Bryanta, Vanessa, neutješna je zbog gubitka supruga i njihove 13-godišnje kćeri Gianne, koji su stradali u strašnoj helikopterskoj nesreći, a sada se na svoj način počela opraštati od svojih najmilijih.

Pogledaj i ovo showbuzz napunila bi 15 godina Dirljiva posveta udovice Kobea Bryanta njihovoj pokojnoj kćeri tjera suze na oči: "Voljela bih da si tu s nama"

Naime, Vanessa je iznenada otključala svoj profil na Instagramu i promijenila fotografiju, postavivši kao glavnu onu na kojoj su Kobe i Gianna u zagrljaju, međutim isključila je opciju komentirala bilo koje objave. Njezin potez dirnuo je javnost i natjerao svima nove suze na oči. 

Trenutačno je na toj najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu u ovom trenutku prati 1,8 milijuna ljudi, no ta se brojka iz sata u sat povećava. Profil je prepun toplih obiteljskih fotografija što iz njihova doma, što iz sportskih dvorana i s obiteljskih izleta. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

Vanessa se dosad nakon nesreće nije oglašavala niti pojavljivala u javnosti, a njoj blizak izvor izjavio je za magazin People kako je potpuno shrvana.

"Vanessa je u potpunosti shrvana te ne može dovršiti rečenicu bez plakanja. Jedva uspijeva držati stvari pod kontrolom zbog djevojčica, no snažna je ona", otkrio je izvor blizak obitelji za People.

Ljubav između Kobea i Vanesse započela je odmah nakon što su se upoznali u studenom 1999. godine. On je imao 21, a ona 17 godina. Zaručili su se šest mjeseci nakon toga, a vjenčali 2001. godine.

Njegova obitelj neko je vrijeme odbijala dolazak na njihovo skromno vjenčanje jer su smatrali kako je premlad te ih je zabrinjavala činjenica da golupčići nisu potpisali predbračni ugovor.

I njihov brak bio je pun uspona i padova, i to ozbiljnih padova, kao što je bio onaj 2004. godine kada je košarkaš optužen za silovanje 19-godišnje zaposlenice jednog hotela. On je kasnije objasnio kako je imao njezin pristanak za seksualni odnos te se javno ispričao supruzi zbog varanja, a dotična je kasnije povukla tužbu.

2011. godine Vanessa je podnijela zahtjev za razvod braka, a kao razlog navela je "nepomirljive razlike". Ipak, par je 2013. godine potvrdio da je ponovno zajedno, a zajedno su prošli i kroz teško razdoblje nakon njezina pobačaja. "To je čar svega. Ustrajali smo u tome da naš brak uspije i da prijeđemo preko svih loših stvari, i uspjeli smo", jednom je prilikom izjavio NBA velikan.

Srca javnosti dodatno su slomile posljednje fotografije obitelji Bryant nekoliko tjedana prije nesreće iz Disneylanda na kojima su sretni i nasmiješeni te nisu propustili priliku fotografirati se zajedno.

Vanessi su podršku dali brojni navijači te slavne osobe koje su istaknule kako ne mogu ni zamisliti kako se sada osjeća.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene