tek 14...

Porukom koja tjera suze na oči Vanessa Bryant poželjela sretan rođendan kćeri koja je poginula u nesreći

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gianna Bryant proslavila bi 14. rođendan, a njezina majka Vanessa objavila je emotivnu posvetu djevojčici koja je s ocem poginula u helikopterskoj nesreći.

Udovica košarkaške legende Kobea Bryanta, Vanessa, na svom je Instagramu poželjela sretan rođendan svojoj kćeri Gianni, koja je s ocem poginula u stravičnoj helikopterskoj nesreći početkom ove godine. Gianna bi imala 14 godina.

Pogledaj i ovo Jennifert Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Nije skrivala emocije Lopez ronila suze zbog dirljivog govora Kobeove udovice, a fanovi se dive snažnoj i hrabroj Vanessi

"Sretan 14. rođendan mojoj slatkoj djevojčici, Gianni. Mama te voli više nego što sam ti ikada mogla pokazati. Bit ćeš dio moje duše zauvijek. Nedostaješ mi svakoga dana. Voljela bih da se mogu probuditi i da si tu samnom. Nedostaje mi tvoj osmijeh, tvoji zagrljaji i tvoja hihotanja. Sve mi nedostaje. Volim te", napisala je Vanessa u opisu fotografije na kojoj je njezina kći dok su bili u posjetu Disneylandu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 14th Birthday to my sweet baby girl, Gianna. Mommy loves you more than I can ever show you. You are part of MY SOUL forever. I miss you so much everyday. I wish I could wake up and have you here with me. I miss your smile, your hugs and your giggles. I miss EVERYTHING about YOU, Gigi. I LOVE YOU so much!!!!!!! ❤️🎉🎂🎉❤️

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

Kobe Bryant i njegova kći Gianna poginuli su u stravičnoj helikopterskoj nesreći u siječnju ove godine. Vanessa odonda redovito na društvenim mrežama objavljuje uspomene na svog supruga i kćer.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene