Strašan gubitak

Posljednje fotografije obitelji Bryant slamaju srca, a shrvana Vanessa trudi se biti jaka zbog djevojčica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubav Kobea i Vanesse Bryant započela je 1999. godine, a prekinula ju je helikopterska nesreća u kojoj je on izgubio život zajedno s njihovom kćeri Giannom.

NBA legenda Kobe Bryant izgubio je život prošlu nedjelju u strašnoj helikopterskoj nesreći zajedno s 13-godišnjom kćeri Giannom.

Pogledaj i ovo showbuzz Shrvana obitelj Vanessa Bryant oglasila se prvi put nakon gubitka kćeri i supruga, njezine riječi teško je čitati

Iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Vanessu i tri kćeri, a kako su otkrili izvori bliski obitelji, Vanessa se trudi biti snažna zbog svojih kćeri.

"Vanessa je u potpunosti shrvana te ne može dovršiti rečenicu bez plakanja. Jedva uspijeva držati stvari pod kontrolom zbog djevojčica, no snažna je ona", otkrio je izvor blizak obitelji za People.

Vanessa je na svom Instagramu promijenila i fotografiju profila koja sada prikazuje Kobea i njihovu kći Giannu u zagrljaju, što je mnogima natjeralo dodatne suze na oči. 

Podsjetimo, ljubav između Kobea i Vanesse započela je odmah nakon što su se upoznali u studenom 1999. godine. On je imao 21, a ona 17 godina. Zaručili su se šest mjeseci nakon toga, a vjenčali 2001. godine.

Njegova obitelj neko je vrijeme odbijala dolazak na njihovo skromno vjenčanje jer su smatrali kako je premlad te ih je zabrinjavala činjenica da golupčići nisu potpisali predbračni ugovor.

I njihov brak bio je pun uspona i padova, i to ozbiljnih padova, kao što je bio onaj 2004. godine kada je košarkaš optužen za silovanje 19-godišnje zaposlenice jednog hotela. On je kasnije objasnio kako je imao njezin pristanak za seksualni odnos te se javno ispričao supruzi zbog varanja, a dotična je kasnije povukla tužbu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

2011. godine Vanessa je podnijela zahtjev za razvod braka, a kao razlog navela je "nepomirljive razlike". Ipak, par je 2013. godine potvrdio da je ponovno zajedno, a zajedno su prošli i kroz teško razdoblje nakon njezina pobačaja. "To je čar svega. Ustrajali smo u tome da naš brak uspije i da prijeđemo preko svih loših stvari, i uspjeli smo", jednom je prilikom izjavio NBA velikan.

Srca javnosti dodatno su slomile posljednje fotografije obitelji Bryant nekoliko tjedana prije nesreće iz Disneylanda na kojima su sretni i nasmiješeni te nisu propustili priliku fotografirati se zajedno. 

Vanessi su podršku dali brojni navijači te slavne osobe koje su istaknule kako ne mogu ni zamisliti kako se sada osjeća.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) +0 Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Instagram) Celebrity Navodna ljubavnica poznatog pjevača osunčala zanosno tijelo pod meksičkim suncem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene