vječna ljubav

Vanessa Bryant otkrila kakve su si nadimke davali ona i Kobe, objavila i posvetu koju je dobila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanessa Bryant je objavila fotografiju Kobeove knjige "Epoca: The Tree of Ecrof" te je otkrila što joj je suprug napisao u posveti.

Udovica košarkaške legende Kobea Bryanta nakon smrti supruga i kćeri Gianne često objavljuje emotivne posvete na društvenim mrežama, a jednom od posljednjih raznježila je mnoge.

Pogledaj i ovo showbuzz napunila bi 15 godina Dirljiva posveta udovice Kobea Bryanta njihovoj pokojnoj kćeri tjera suze na oči: "Voljela bih da si tu s nama"

Vanessa je objavila fotografiju Kobeove knjige "Epoca: The Tree of Ecrof" te je otkrila što joj je suprug napisao u posveti. "Učite uvijek od najboljih. Moj Boo-Boo, moj Sanjar...", napisala je u opisu fotografije. Kobe je knjigu posvetio upravo Vanessi, a napisao je kako je ona uvijek realist pored njega sanjara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always learning from the best. ❤️My Boo-Boo, my Dreamer.... 📖

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

Prije nekoliko dana Vanessa je proslavila 38. rođendan, a upravo taj dan je čekala da otvori posljednje ljubavno pismo koje je dobila od Kobea. "Nedostaje mi ljubav mog života i moja Mamacita, moj bik u horoskopu kao što sam i ja. Zahvalna sam što sam se danas probudila uz svoje tri slatke djevojke. Voljela bih da smo svi zajedno", napisala je Vanessa uz objavu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene