Pretužno

Shrvana udovica Kobea Bryanta objavila novu fotografiju, koja je slomila srca mnogih: "Ne postoji 24 bez 2..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kobe Bryant izgubio je život prošlu nedjelju u helikopterskoj nesreći zajedno s kćeri Giannom.

Nitko ne može niti zamisliti kako se osjeća Vanessa Bryant, žena koja je u jednom danu ostala bez supruga i kćeri.

Pogledaj i ovo Kobe Bryant (Foto: Getty) Tužan završetak Fotografije Bryanta i njegove kćeri nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, imali su poseban odnos

Cijeli svijet i dalje tuguje za NBA legendom Kobeom Bryantom i njegovom kćeri Giannom nakon što su im se životi prerano ugasili u stravičnoj helikopterskoj nesreći u Kaliforniji prošloga vikenda.

Njihova je obitelj neutješna, posebno supruga Vanessa Bryant i njihove tri kćeri, od kojih je najmlađa rođena u lipnju prošle godine. Vanessa se oglasila tri dana nakon strašnog gubitka na Instagramu te zahvalila milijunima ljudi na podršci i ljubavi u ovako teškim trenucima.

"Potpuno smo shrvane naglim gubitkom mojeg predivnog supruga Kobea - divnoga oca naše djece - i moje predivne, mile Gianne - tople, pažljive i divne kćeri i divne sestre Nataliji, Bianki i Capri. Utjehu nalazimo u tome što su i Kobe i Gigi znali da su bili jako i iskreno voljeni. Blagoslovljene smo što smo ih imale u svojim životima. Voljela bih da su zauvijek s nama. Oni su naši predivni blagoslovi koji su nam prerano oduzeti", započela je svoju objavu.

"Nisam sigurna što nam život nosi i nemoguće je zamisliti život bez njih. Ali probudimo se svakog dana pokušavajući nastaviti živjeti, jer Kobe i naša djevojčica Gigi osvjetljavaju nam put. Naša ljubav prema njima je beskrajna, nemjerljiva. Samo bih voljela da ih mogu zagrliti, poljubiti i blagosloviti. Imati ih ovdje s nama, zauvijek."

Vanessa je radi objave otključala svoj Instagram profil na kojem ju je dotad pratilo 1,8 milijuna obožavatelja, dok ju danas prati njih gotovo 9 milijuna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

A sada je udovica legendarnog košarkaša objavila još jednu pretužnu fotografiju na kojoj se nalaze dresovi njezinog supruga i kćeri: njegov iz LA Lakersa i Giannin iz akademije Mamba. Pored njih se nalaze i buketi crvenih ruža.

"Ne postoji 24 bez 2", napisala je Vanessa i dodala hashtagove tatina cura, moji anđeli, naši anđeli te Kobe i Gigi. Ispod fotografije našlo se tisuće komentara, a Vanessi su podršku iskazale i brojne slavne osobe.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) +3 Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Celebrity U Hollywood je ušla kao neodoljiva djevojčica, ali danas...: "Zašto želi izgledati kao 30-godišnjakinja?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene