Kakvo tijelo ima!

Naša lijepa plesačica u oskudnoj kombinaciji zapalila atmosferu na koncertu beogradske zvijezde

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Valentina Walme nastupila je na koncertu Nataše Bekvalac u Beogradu.

Jedna od naših najpopularnijih i najzaposlenijih plesačica Valentina Walme bila je dio velikog koncerta srpske pjevačice Nataše Bekvalac koji je održan u beogradskoj Štark Areni povodom 20 godina njezine uspješne karijere.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

Koncert za koji se tražila karte više upotpunili su brojni plesači, a Valentina je posebno začinila i dodatno zapalila atmosferu u dvorani. Naime, ona je bila ta koja je zaplesala provokativnu koreografiju sa samom Natašom, a dio atmosfere podijelila je i na društvenim mrežama.

Valentina je za tu priliku bila odjevena u ružičasti izrezani bodi s tanga gaćicama, koji je savršeno naglasio njezinu top formu i isklesanu figuru koje su rezultat napornih plesačkih treninga. 

"Zaljubljena sam u svoj posao", napisala je Tina iz fotografiju koju je također objavila na profilu na Instagramu,  a pohvalila se i da je koreografiju osmislila upravo ona, zajedno s Natašom i bratom Alanom Walmeom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

Osim s Natašom, Valentina se može pohvaliti i da je plesala na velikoj Severininoj turneji "Magic tour", a nedavno je nastupila i uz popularne repere Jala Brata i Bube Corellija.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 6 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 +3 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 3 Celebrity Bivša pop zvijezda šokirala fanove novim izgledom: "Što je ovo, izgledaš kao terminator"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene