Kakvo tijelo ima!

Naša lijepa plesačica u oskudnoj kombinaciji zapalila atmosferu na koncertu beogradske zvijezde

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Valentina Walme nastupila je na koncertu Nataše Bekvalac u Beogradu.

Jedna od naših najpopularnijih i najzaposlenijih plesačica Valentina Walme bila je dio velikog koncerta srpske pjevačice Nataše Bekvalac koji je održan u beogradskoj Štark Areni povodom 20 godina njezine uspješne karijere.

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) iskakala je iz mase Pogledajte zašto ovu pjevačicu zovu srpskom Barbie, zbog kostima koji je nosila na Paradi ponosa nije ju bilo teško uočiti

Koncert za koji se tražila karte više upotpunili su brojni plesači, a Valentina je posebno začinila i dodatno zapalila atmosferu u dvorani. Naime, ona je bila ta koja je zaplesala provokativnu koreografiju sa samom Natašom, a dio atmosfere podijelila je i na društvenim mrežama.

Valentina je za tu priliku bila odjevena u ružičasti izrezani bodi s tanga gaćicama, koji je savršeno naglasio njezinu top formu i isklesanu figuru koje su rezultat napornih plesačkih treninga. 

"Zaljubljena sam u svoj posao", napisala je Tina iz fotografiju koju je također objavila na profilu na Instagramu,  a pohvalila se i da je koreografiju osmislila upravo ona, zajedno s Natašom i bratom Alanom Walmeom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

Osim s Natašom, Valentina se može pohvaliti i da je plesala na velikoj Severininoj turneji "Magic tour", a nedavno je nastupila i uz popularne repere Jala Brata i Bube Corellija.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 6 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 +3 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 3 Celebrity Bivša pop zvijezda šokirala fanove novim izgledom: "Što je ovo, izgledaš kao terminator"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene