Ima pune ruke posla

Tko bi joj odolio? Naša lijepa plesačica ukrala pažnju na dodjeli glazbenih nagrada u Beogradu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Valentina Walme nastupila je na dodjeli nagrada MAC u Beogradu.

Naša plesačica Valentina Walme, poznata i kao mentorica u showu "Ples sa zvijezdama", u posljednje vrijeme ima pune ruke posla i može se pohvaliti nastupima s nekima od najvećih zvijezda u Hrvatskoj, ali i izvan njezinih granica.

Pogledaj i ovo Valentina Walme - 2 ''Kakva žena, kakva haljina!'' Jedna od najljepših Hrvatica očarala je sve svojom pojavom u mini haljini, teško je skinuti pogled s njezinih nogu!

Nakon velike turneje "Magic tour" sa Severinom, bez 28-godišnje Valentine nije mogla proći ni ovogodišnja dodjela regionalnih glazbenih nagrada MAC koja je održana u Beogradu, gdje je na pozornici nastupila s Lepom Brenom, Bubom Corellijem i Jala Bratom. Valentina je svojim plesnim pokretima bez problema zagrijala atmosferu Štark Arene, a malo tko je ostao imun i na njezinu ljepotu.

Prije nastupa je na Instagramu s obožavateljima podijelila fotografiju iz backstagea, odjevena u ležernu trenirku i rezani top koji je otkrivao njezin savršeno ravan trbuh.

"Umorna, bez šminke i frizure, čekam da me srede za MAC", napisala je Valentina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

Njezini vjerni fanovi poručili su joj da i bez šminke izgleda prelijepo.

"Ma koja šminka, prelijepa si ovako, kosa super", "Ma već si spremna", "Nema potrebe za sređivanjem", "Što manje, to bolje", "Svaka čast na svemu, baš si svjetska", "Tako si mi najljepša", poručili su joj u komentarima.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: Getty Images) Lil Kim (Foto: AFP) +2 Lil Kim (Foto: AFP) Celebrity Sablaznila pojavom: Ispod sakoa nije nosila ništa, a prozirna minica jedva je nešto sakrila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene