Svjetska, a naša!

Prije nego što se pojavila u provokativnom kostimu, na balkonu hotela pozirala je samo u majici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Valentina Walme nastupila je na ovogodišnjoj Dori uz Indiru Levak.

Jedna od trenutačno najpopularnijih domaćih plesačica, lijepa Valentina Walme u posljednje vrijeme ima itekako popunjen raspored, a među posljednjim odrađenim nastupima je onaj na Dori, gdje je zaplesala uz Indiru Levak.

Pogledaj i ovo Marko Petrić i Valentina Walme sam se požalio Naš glumac nakon teškog dana u izlasku sa zgodnom suprugom nabacio je široki osmijeh, a evo kroz kakvu je dramu prošao!

Za tu je priliku bila odjevena u provokativni kostim našeg proslavljenog dizajnera Jurja Zigmana, koji odjeva i neke od najslavnijih svjetskih zvijezda. Valentini je Zigmanova kreacija stajala kao salivena, čime se i sama pohvalila na profilu na Instagramu.

"Nikada mi nećeš slomiti srce", napisala je Valentina uz objavljenu fotografiju i u komentarima pokupila brojne komplimente za nju.

"Super si bila", "Kakva žena", "Zgodna, zgodnija Tina", "Ljepotica ekstra si", "Najljepša si", "Pa ti goriš", samo su neki od njih, a brojne je komplimente pobrala i u kombinaciji ranije kad je pozirala samo u majici. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

Osim hrvatske publike, Valentina je nedavno osvojila i onu u susjednoj Srbiji gdje je nastupila na dodjeli regionalih glazbenih nagrada MAC te na velikom koncertu Nataše Bekvalac, za koju je s bratom Alanom osmislila i jedan dio atraktivne koreografije.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene