Rasturila!

Kombinezon od lateksa za posebno seksi izdanje domaće ljepotice: ''Jer ona je bomba, hrani mi dušu''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Valentina Walme objavila je seksepilnu fotografiju na Instagramu i oduševila svoje pratitelje.

Severina je u sklopu svoje turneje "The Magic Tour" u Zagrebu održala koncert za pamćenje, a nezaboravnoj atmosferi u rasprodanoj zagrebačkoj Areni pridonijeli su i vrhunski plesači i plesačice.

Pogledaj i ovo Valentina Walme - 2 ''Kakva žena, kakva haljina!'' Jedna od najljepših Hrvatica očarala je sve svojom pojavom u mini haljini, teško je skinuti pogled s njezinih nogu!

Među njima se našla i jedna od najpopularnijih domaćih plesačica Valentina Walme, koja se nakon koncerta oglasila na svom profilu na Instagramu i priznala koliko se čarobno osjećala na pozornici.

"Moj Zagreb. Najposebniji i najemotivniji. Kako je vama bilo?" napisala je Valentina uz fotografiju na kojoj pozira u seksepilnom crnom kombinezonu od lateksa, koji je bio jedna od kombinacija u kojima je zaplesala i zajedno sa Severinom i ekipom pripremila show.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

Njezini fanovi obasipali su je riječima hvale i divljenja.

"Severina je svjetski showman, plesači savršeni, Tina top", "Seve kraljica, a vi cure rasturile", "Jer ona je bomba", "Bila si prekrasna, nahranila si mi dušu", "Izula me iz cipela", neki su od brojnih komentara koje je dobila.

Inače, lijepu Valentinu osim na Severininim koncertima ovih dana možemo gledati i u hit-showu "Supertalent", gdje svojim plesnim koracima prati kandidate koji se bore za ulazak u finale.

S njom je tijekom jedne od pauza showa razgovarala Mia Kovačić u emisiji ''Backstage s Miom'' koju možete pratiti na YouTube kanalu Nove TV. 

Razgovor Mije i Valentine pogledajte u našem videu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene