Zanosna plavuša

Obara s nogu čak i u mraku: Naša ljepotica pohvalila se trbušnjacima i zaintrigirala objavom uz fotku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Valentina Walme objavila fotografiju iza pozornice Supertalenta i još jednom pokazala sav svoj seksepil.

Jedna od trenutačno najpoznatijih domaćih plesačica, lijepa Valentina Walme ne prestaje plijeniti pažnju svojim seksepilnim izdanjima na pozornici, pa čak i onima u ležernim izdanjima, izvan nje.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Na jednoj od posljednjih objavljenih fotografija Valentina pozira iza pozornice Supertalenta, u čijoj je drugoj po redu emisiji uživo zaplesala i zaokupila pažnju muškog, i ali ženskog dijela publike.

"Moje smijanje tvojim šalama je supertalent", napisala je Tina uz objavljenu fotografiju na kojoj pozira s širokim osmijehom na licu i pokazuje isklesani trbuh. U prvom planu našla se i njezina duga kosa, koja joj je već postala zaštitni znak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

"Nisi mogla proći neprimijećeno čak ni u mraku. Divna si", poručio joj je jedan od obožavatelja.

Valentina u posljednje vrijeme ima pune ruke posla, a jedan od projekata na kojima radi je i Severinina turneja "Magic Tour", u sklopu koje se sljedeći koncert održava 7. prosinca u zagrebačkoj Areni.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale vježba (Foto: Screenshot) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) +3 Kate Beckinsale (Foto: Instagram) Celebrity Početkom godine ljubila je 21 godinu mlađeg, a sada se hvali tijelom za poželjeti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene