Tužna vijest

Kći poznate voditeljice preminula je od komplikacija uzrokovanih koronom, imala je samo 18 godina: "Opraštam se od ljubavi svog života"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Valentina Boscardin preminula je u bolnici u Sao Paolu od komplikacija uzrokovanih koronavirusom.

Mlada brazilska manekenka Valentina Boscardin preminula je od posljedica koronavirusa, točnije komplikacija koje su se pojavile, a tužnu je vijest potvrdila njezina majka, poznata voditeljica i bivša manekenka Marcia Boscardin.

Prema pisanju Mirrora18-godišnja Valentina bila je zdrava i primila je dvije doze cjepiva, no prije tjedan dana dobila je upalu pluća i trombozu nakon što je završila u bolnici.

"S velikom boli se opraštam od ljubavi svog života. Zbogom, Valentina Boscardin Mendes. Neka te Bog primi raširenih ruku", napisala je Marcia uz njihove zajedničke fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marcia Boscardin (@marciaboscardin)

Marcia, koja je nosila revije za Givenchy i Christian Dior, rekla je da je njezina kći primila preporučene dvije doze Pfizera i da nije imala nikakvih zdravstvenih problema. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 +1 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela podijelila znakovitu poruku nakon vijesti da Grašo i Hana čekaju prinovu: "Kakav bi to svijet bio..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene