posvađana braća

Samo dvije stvari opet mogu zbližiti princa Harryja i Williama? Kraljica se još nada da će sve biti kao prije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry u lošim je odnosima sa starijim bratom Williamom otkad se oženio glumicom Meghan Markle.

Narušeni odnos prinčeva Harryja i Williama neće se nikad oporaviti ako se ne razvedu od svojih žena, tvrdi stručnjakinja za kraljevsku obitelj. 

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

Naime, glavna urednica magazina Majesty Ingrid Seward u podcastu "Pod Save The Queen" za tabloid Mirror ispričala je kako se boji da se braća neće nikad vratiti na staro i da je cijela situacija među njima nepopravljiva. Smatra da bi jedino grozna tragedija bila dovoljna da vrati bliskost koju su nekad Harry i William imali ili raspadi njihovih brakova. 

"Da se nešto dogodi Kate ili Meghan, mislim da bi dečki ponovno bili na okupu. No dok su njihove dame i obitelj tamo, ništa od toga. Ipak, to je zaista osobno gledište na sve i možda nisam u pravu", ispričala je 

Inače, povjesničar Robert Lacey, savjetnik za Netflixovu seriju "The Crown", napisao je u knjizi "Bitka braće" kako su se prinčevi najviše razišli kad je riječ o stupanju u brak. Mlađi Harry izvukao je drukčiju pouku iz života svoje majke, pokojne princeze Diane i njezina odnosa s njegovim ocem Charlesom. 

Odbio je stupiti u bilo kakav dogovoreni brak i s osobom koju bi njegova obitelj odobravala, već je izabrao Meghan Markle, u koju se zaista zaljubio. Nije htio ponoviti pogrešku svojih roditelja. 

Princ William to nije tako shvatio i odugovlačio je devet godina u vezi s Kate Middleton. Na kraju je odlučio da je spreman za ulogu budućeg kralja i oženio se Kate, koju je odobrila njegova obitelj. 

U cijeloj toj svađi kraljica Elizabeta II. ipak gaji nadu da će se njezini unuci pomiriti te da će se Harry sa suprugom Meghan Markle i sinom Archiejem vratiti u Veliku Britaniju. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene