veselje u kraljevskoj obitelji

Kraljica Elizabeta će dobiti 10. praunuče: Govori se o smiješnom imenu za bebu, a krenule su i oklade

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zara Tindall je kći princeze Anne, jedine kraljčine kćeri, a njen muž Mike Tindall je objavio sretnu vijest u podcastu u kojem je suvoditelj.

Unuka kraljice Elizabete II. i princa Phillipa, Zara Tindall u 40. godini očekuje treće dijete. 

Pogledaj i ovo Princeza Anne Svi su je tješili Dok je shrvana princeza Anne obavljala zadnji majčin zadatak, jedno je bilo nemoguće ne primijetiti

Kako piše Daily Mail, Zarin muž, bivši igrač ragbija Mike Tindall (42) objavio je sretnu vijest u epizodi podcasta "The Good, the Bad & The Rugby" u kojem je suvoditelj. "Bio je ovo dobar tjedan za mene, bio sam sa suprugom na malenom ultrazvuku, treći Tindall je na putu", rekao je. 

Kako se čini, par je odlučio ovaj put sretniju vijest otkriti na ležerniji način nakon što su prošle trudnoće objavili glasnogovornici kraljevske obitelji. "Volio bih sina ovog puta jer imam dvije kćeri. Voljet ću dijete bilo da je dečko ili cura, ali molim te, nek bude dečko", istaknuo je Mike. 

Našalio se kako razmišljaju o imenu povezanom s pandemijom koronavirusa budući da je dijete začeto baš u tom zeznutom razdoblju. "Nismo sigurno hoće li biti Covi ili Covina", zafrkavao se Tindall. 

Glasnogovornik Buckinghamske palače je objavio da se kraljica Elizabeta i njen muž, princ Phillip raduju bebi, a to će im biti 10. praunuče. Naime, i njihova unuka, princeza Eugenie je trudna. 

Mnogi su pitali Mikea kako je njegova supruga, koja je ranije otkrila da je imala dva pobačaja, a on je rekao da je oprezna, ali i jako sretna. 

Inače, Zara je u braku s bivšim igračem ragbija od 2011. te imaju kćeri Miju Grace (6) i Lenu Elizabeth (2). Daily Mail piše kako je Zara sigurno u 12. tjednu trudnoće jer je to razdoblje kad većina parova objavljuje sretnu vijest, a ako je to točno, beba bi se trebala roditi u lipnju sljedeće godine. 

Već su krenule oklade o imenu koje su uobičajene za ljubitelje kraljevske obitelji. Kao glavni favoriti se spominju imena Edward, Alice i Lily, a potom slijede Stephen, Michael, Phillip, Mark i Anne. 

Inače, Zara je kći princeze Anne, kraljičine jedine kćeri, a iako je članica kraljevske obitelji nema nikakvu službenu titulu. Strastvena je jahačica iosvajačica srebra na Olimpijskim igrama u Londonu 2012., a iza sebe ima brojne uspješne sponzorske ugovore za razne poznate brendove, među kojima su i dječja kolica koje reklamira sa svojom kćerkicom.

Iako ima položaj u kraljevskoj obitelji, Zara ipak nije toliko visoko rangirana kao Meghan i Harry, što joj olakšava sklapanje takvih suradnji koje joj navodno donose 1,1 milijuna funti godišnje.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov - 2 +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Šuput objavila romantične fotografije sa suprugom i pokazala trbuh u 6. mjesecu trudnoće

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene