"Savršenstvo bez mane"

Lijepa kći Zdravka Čolića osvanula u elegantnom izdanju, ali bujni dekolte ni ovaj put nije zaboravila istaknuti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Una Čolić dobila je niz komplimenata za najnovije fotografije koje je podijelila na svom Instagramu, a koje su nastale na dočeku Nove godine.

Kći legendarnog pjevača Zdravka Čolića, 19-godišnja Una Čolić počastila je svoje pratitelje na profilu na Instagramu novim zamamnim izdanjem, i to onim u kojem je dočekala 2022. godinu.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić pričao i o supruzi Legendarni Čola iskreno o provokativnim fotografijama svoje kćeri: "Ja je ukorim, ne volim to!"

Una na fotografijama blista u crvenoj dekoltiranoj haljini na jedno rame, a na komplimente nije trebala dugo čekati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

"Predivna", "Lutka moja", "Savršenstvo bez mane", "Koliko ljepote na jednom mjestu, svaka čast", "Lijepa na tatu", "Baš si lijepa u toj haljini", "Prelijepa si curo", poručili su joj u komentarima.

Unu na Instagramu trenutačno prati više od 33 tisuće ljudi i ta se brojka povećava iz dana u dan, a dok njezin otac, legendarni pjevač, voli privatnost, njoj odgovara pozornost koju dobiva.

Čolić je Unu dobio sa suprugom Aleksandrom, s kojom je u braku od 2001. godine, a par osim nje ima i mlađu kćer Laru.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Temšić, pobjednik MasterChefa Ivan Temšić, pobjednik MasterChefa Ivan Temšić - 3 Ivan Temšić - 2 +11 Ivan Temšić - 1 Celebrity Tko je lijepa djevojka koja je osvojila srce našeg MasterChefa? Ne pokazuje je često, ali dijele istu strast!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) +3 David Beckham i Harper (Foto: Instagram) Celebrity Beckham izazvao zgražanje zbog nove obiteljske snimke, evo što je to svima zasmetalo: "Malo je prevelika za ovako nešto"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene