komplikacije sa srcem

Preminuo otac holivudske glumice Blake Lively u 75. godini, s njim je odigrala prvu značajnu ulogu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otac Blake Lively, Ernie Lively preminuo je u 75. godini od komplikacija sa srcem, a mnogi ga pamte po ulozi u filmu "Čarobne hlače" u kojem je glumio s kćeri.

Otac holivudske glumice Blake Lively, Ernie Lively preminuo je u Los Angelesu u 75. godini života zbog komplikacija uzrokovanih srčanim udarom. 

Pogledaj i ovo Blake Lively s mamom Elaine jako su slične Holivudska miljenica snimljena u društvu svoje majke, na prvi pogled će vam biti jasno što je od nje naslijedila!

Probleme sa srcem je imao od 2013. kada je bio na posebnoj operaciji koju nije imao nitko prije njega. Naime, doktori su mu ubrizgali njegove matične stanice u srce kako bi mu se oporavili oštećeni mišići i arterije.

Iako je svoju karijeru započeo još 1975. i glumio u filmovima među kojima su "The Waltons" i Zagonetna smrt", najpoznatiji je po romantičnoj komediji "Čarobne hlače" iz 2005. u kojoj je tumačio tatu svojoj kćeri Blake. 

To je bila i prva značajnija uloga za poznatu glumicu koju je Ernie dobio sa svojom suprugom, menadžericom Elaine s kojom je bio u braku od 1979. do svoje smrti. Supružnici su osim Blake dobili još i kćeri Robyn i Lori te sinove Jasona i Erica, a svo petero djece se bavi glumom poput svog oca. 

Ernie je prije radio kao profesor engleskog jezika i književnosti i bio je kapetan u američkim marincima i sudjelovao u Vijetnamskom ratu. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene