golišava promocija lijepe naše

Kod nje je grudnjak na crnoj listi, osim ako samo njega nosi: Stigla u Hrvatsku i dijeli provokativne fotke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Louisa Khovanski izvijestila je 1,1 milijun pratitelja na Instagramu da je stigla u Hrvatsku nizom svojih seksi, golišavih objava.

27-godišnja Ukrajinka Louisa Khovanski ne može se zasititi Hrvatske, pa je ponovno doputovala na našu obalu nakon što je u kolovozu bila u Dubrovniku. 

Lokacija manekenke i influencerice sada je Istra, odnosno grad Rovinj, koji je postao kulisa za njezine nove golišave fotografije. Na jednoj od slika pozirala je u luci, pri čemu je imala poluprozirnu majicu na bretelice i nazirale su joj se bradavice, a kombinirala ju je sa suknjom. Kako bi se ipak malo zagrijala, nosila je bundu. 

Louisa se počela pripremati i za Noć vještica i pozirala je u plišanom donjem rublju s vještičjim šeširom na glavi te metlom i bundevom. No fotografija na krovu možda je privukla najviše pozornosti. Khovanski na njoj nosi crveno donje rublje i gaćice koje se sastoje tek od nekoliko trakica, a na glavu je stavila rubac.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I still didn’t find that place where I could feel totally happy and which I could call my HOME. I am traveling little by little and see gorgeous towns, astonishing landscapes but you know, I still hadn’t feeling that it is it, the place where I want to live the rest of my life. Have you found already exactly that place where your soul feels the happiest?🙂 if this is not your home, what is the place where you feel peaceful, safe and happy? . . . #travelphoto #dubrovnik #rovinj #pula #splitcroatia #portraitphotography #croatiatravel #croatia_photography

A post shared by Louisa Khovanski (@louisakhovanski) on

"Još uvijek nisam pronašla mjesto na kojem se osjećam potpuno sretno i koje bih mogla nazvati svojim domom. Putujem malo-pomalo, vidim prekrasne gradove, zadivljujuće krajolike, ali znate, još uvijek nisam osjetila da je to to, mjesto na kojem želim živjeti ostatak svog života. Jeste li vi pronašli točno ono mjesto na kojem se vaša duša osjeća najsretnijom? Ako ovo sad nije vaš dom, na kojem mjestu se osjećate mirno, sigurno i sretno?" postavila je pitanje uz tu sliku. 

Inače, Louisa osvaja pratitelje svojim golišavim, seksi objavama i ima 1,1 milijun pratitelja. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene