Baš su zanimljivi!

Jesu li oni najveća konkurencija Albini? Ljubitelji Eurosonga poludjeli za pjesmom Ukrajinaca, podrška im stiže i iz Hrvatske!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ukrajinska grupa Go_A veliki je favorit na ovogodišnjem Eurosongu, a sudeći po komentarima, podrška im stiže i iz Hrvatske.

Elektro-folklor je žanr kojim je Ukrajina ove godine odlučila ići na Eurosong, a iza svega se krije grupa Go_A i njihova pjesma "Shum". Sudeći po komentarima, njihova pjesma mogla bi biti ozbiljna konkurencija našoj Albini na natjecanju.

Pogledaj i ovo ukrajina Bit će uzbudljivo! Ukrajinci izabrali predstavnike za Eurosong: Poslušajte kako zvuči pjesma koja je već sada favorit za pobjedu!

Grupa Go_A je karijeru u Ukrajini izgradila na modernoj interpretaciji tradicionalnih ukrajinskih priča koje se prenose usmenom predajom. Cijela priča je krenula 2012. godine kada su producent Taras Ševčenko i pjevaica Kateryna Pavlenko zajedno snimili nekoliko pjesama te su shvatili da su sjajna kombinacija. Pokrenuli su bend, a tijekom svih ovih godina ostali su dosljednji svom stilu.

Ševčenko je inače u Ukrajini poznat po miješanju naizgled nespojivih žanrova, a posljednjom pjesmom je osvojio i žiri koji ih je poslao na Eurosong u Rotterdam. Njihov jedinstveni stil posljednjih je mjeseci osvojio publiku diljem Europe, ali i svijeta.

"Pozdrav iz Hrvatske za Ukrajinu", "12 bodova iz Češke ako mene pitate", "Iz Italije sam i ne razumijem niti riječ ove pjesme, ali ju obožavam", "Pjesma je hit", "Razumijem li riječ ove pjesme? Ne, ali svejedno umirem za njom iz dana u dan", "Pozdrav iz Turske, nadamo se vašoj pobjedi", samo su neki od komentara na njihovu pjesmu na YouTubeu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus druga emisija TLZP - 2 Celebrity Nives već godinu dana krije muškarca koji ju je osvojio, a sada znamo i zašto: "Teško mu koji tu može parirati"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene