dobio zabranu

Ne žele ga u svojoj državi: Opaki glumac postao "nacionalna prijetnja"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac poznat po ulogama u hollywoodskim uspješnicama "Otporan na metke" i "Pod opsadom" ima crni pojas sedmog stupnja u aikidu.

Ukrajina je zabranila ulazak u zemlju američkom glumcu i majstoru borilačkih vještina Stevenu Seagalu sljedećih pet godina jer je prijetnja nacionalnoj sigurnosti, objavila je novinska agencija Interfax u petak.

Pogledaj i ovo showbuzz Slavni snagator Ovako je prije 30 godina izgledao glumac koji se sam prozvao seks-simbolom, evo koliko se promijenio do danas

Seagal, koji je dobio rusko državljanstvo u studenome, javno je podržao rusko pripojenje ukrajinskoga poluotoka Krima. Glumac poznat po ulogama u hollywoodskim uspješnicama "Otporan na metke" i "Pod opsadom" ima crni pojas sedmog stupnja u aikidu i na glasu je kao prijatelj ruskoga predsjednika Vladimira Putina, također ljubitelja borilačkih vještina.

Seagal, 65, odrastao je u Kaliforniji i tvrdi da ima rusko i mongolsko podrijetlo. Putin je državljanstvo dao i francuskome glumcu Gerardu Depardieu i bivšemu svjetskom boksačkom šampionu Royu Jonesu Junioru, koji također podržavaju rusku aneksiju Krima. (Hina) 
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene