našli pištolje i drogu

Seks-skandal u susjedstvu: Starletu uhitili zbog prostitucije dok je s prijateljicama išla na tulum

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Starleta Tijana Maksimović uhićena je zbog sumnje za podvođenje i organiziranu prostituciju. Na sceni se predstavlja kao Tijana Iphone.

Policija u Bosni i Hercegovini uhitila je 16 osoba u raciji provedenoj u okolici Bijeljine, među kojima je i jedna srbijanska starleta, a pritom je zaplijenjeno najmanje deset pištolja te kokain, objavljeno je u četvrtak.

Pogledaj i ovo Blac Chyna (FOTO: Profimedia) Misterij riješen Napokon otkriveno zašto je ova žena, koja je karijeru izgradila na skandalima, bila na dodjeli Oscara

Policijska uprava iz Bijeljine potvrdila je kako su njezini pripadnici proveli raciju u jednoj vikendici u okolici tog grada u sjeveroistočnoj Bosni. Operacije je izvedena u suradnji s policijom Srbije i Slovenije, a uhićeno je 15 muškaraca te jedna ženska osoba. Potvrđeno je kako je u pitanju Tijana Maksimović (28) iz Rume u Srbiji, koja se na estradi predstavlja imenom "Tijana Iphone".

Blic piše da je s tri prijateljice išla na tulum, a putovale su čamcem. Osumnjičena je za podvođenje i organiziranu prostituciju. Početkom ove godine Tijana je bila u centru skandala u Srbiji nakon što je na koncertu Nataše Bekvalac napravila nered zbog mjesta koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@boskovicm1 💇🏻‍♀️

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on

Policija ih sumnjiči za kaznena djela nedopuštene proizvodnje i prometa opojnih droga, nedopuštene proizvodnje i prometa oružja i prostituciju.

Tijekom pretrage policajci su pronašli deset pištolja, 14 paketića kokaina, devet tableta medicinske droge, tri pancirna prsluka te oko deset tisuća eura u različitim valutama.

Mediji u BiH navode kako je Maksimović pod istragom zbog navođenja na prostituciju, a uz nju su bile privedene još tri djevojke iz Srbije.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene