teška optužnica

Uhićen bivši dečko naše manekenke u velikoj raciji: Surađivao s talijanskim mafijašima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Daniele Santoianni i Nina Morić privlačili su pažnju 2010. na filmskom festivalu u Cannesu kada je ona promovirala film "Stalker".

Daniele Santoianni, bivši dečko hrvatske manekenke Nine Morić, uhićen je. 

Pogledaj i ovo Fabrizio Corona (Foto: Instagram) lavina reakcija Bivši suprug Nine Morić s njihovim sinom pozirao u tangama i neukusnom porukom izazvao zgražanje: "Jadan mladić!"

Kako piše Jutarnji list, talijanska je policija u utorak u velikoj raciji, koja je obuhvatila devet regija diljem države, uhitila 91 osobu. Na spisku uhićenih su iznuđivači, članovi sicilijanskih mafijaških klanova, ali i Santoianni. 

Daniel, koji je bivši natjecatelj talijanske verzije reality showa "Big Brother", bio je glasnogovornik tvrtke za uvoz kave Mok Caffe, a policija smatra da je ta kompanija bila samo paravan za organizirani kriminal. 

Neki su uhićenici osumnjičeni za upletenost u korumpirane projekte brodogradilišta u Palermu te upravljanje ilegalnim aparatima za kockanje i online kockarnicama. Prema optužnici tereti ih se za korupciju na tržnici u Palermu. Policija im je zaplijenila imovinu u vrijednosti 15 milijuna eura. 

Hrvatska manekenka i Daniele su bili u centru pozornosti 2010. kada su se pojavili na filmskom festivalu u Cannesu. Nina je tada u golišavom izdanju promovirala film "Stalker", u kojem je igrala glavnu ulogu. 

Inače, Nina je nedavno privukla pažnju javnosti jer je bila prisutna na koronapartyju koji je priredio njezin bivši muž Fabrizio Corona jer je slavio rođendan. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate Olsen (Foto: AFP) Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: AFP) +0 Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Celebrity Bivša dječja zvijezda traži hitan razvod od 17 godina starijeg muža, on njihov brak završio ružnim potezom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene