puno razloga za slavlje

Kći Igora Štimca udala se u tajnosti, no procurila je fotografija s vjenčanja, a pokušali su zatajiti još jednu sretnu vijest

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kći Igora Štimca i njegove bivše supruge Suzane Žunić, Mia, vjenčala se u Zagrebu, a fotografija mladenke osvanula je na Instagramu.

Naš proslavljeni nogometaš Igor Štimac voli čuvati svoj privatni život daleko od javnosti, no ipak se uspjelo doznati da sada ima razlog za slavlje.

Pogledaj i ovo Igor Štimac čestitke! Slavlje u obitelji Igora Štimca: Legendarni Vatreni presretan je zbog dolaska prinove!

Na Instagramu je osvanula fotografija s vjenčanja njegove kćeri Mije, koju je dobio u braku sa Suzanom Žunić, a možete je pogledati ovdje.

Igor je zbog vjenčanja došao u Hrvatsku iz Indije, gdje od 2019. godine radi kao izbornik nacionalne nogometne reprezentacije, a intimnom vjenčanju nazočila je samo najuža obitelj, kako piše Gloria.

Fotka mladenke otkrila je i da se ceremonija crkvenog vjenčanja održala u Crkvi Sv. Blaža u Zagrebu.

Inače, Mia je u veljači ove godine rodila svoje prvo dijete, djevojčicu Lauru, što se također ne bi doznalo da ponosna baka Suzana nije sretnu vijest podijelila na svojem Facebooku.

Igor i Suzana u braku su bili 19 godina i skupa su dobili troje djece, kćeri Miju i Deu te sina Luku koji je u studenom prošle godine također dobio kći.

Bivši nogometaš s dugogodišnjom partnericom Lanom Buncat ima i još dvojicu sinova, Ivana i Niku. Suzana se 2015. godine udala za košarkaša Damira Milačića.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Nekad i sad Šuškalo se da želi biti dječak i uzima muške hormone, no čini se da je kći slavnog bivšeg para od te ideje skroz odustala!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene