pretužno

U tragičnoj nesreći poginuo 37-godišnji glumac koji je zvijezda iščekivane serije o superjunacima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gaspard Ulliel preminuo je u bolnici nakon što je u padu na skijanju zadobio teške ozlijede glave.

Nagrađivani francuski glumac Gaspard Ulliel, koji je zvijezda iščekivane Marvelove miniserije "Moon Knight" preminuo je u bolnici nakon teške skijaške nesreće, javlja AFP. Imao je 37 godina, a vijest o smrti potvrdila je njegova obitelj.

Glumac je u utorak helikopterom prevezen u bolnicu u francuskom gradu Grenoble zbog teških ozljeda glave koje je zadobio nakon pada na skijalištu u regiji Savoie. S njim su na skijanju bili supruga Gaelle Petri i njihov šestogodišnji sin Orsa.

"Gaspard Ulliel je rastao s filmom i film je rastao s njim. Ludo su se voljeli. Sada ćemo njegove najljepše uloge gledati tužna srca", odmah je reagirao na Twitteru francuski premijer Jean Castex.

Ulliel je najpoznatiji po ulozi mladog Hannibala Lectora u filmu "Hannibal Rising", a ostvario je i zapažene uloge u filmovima "Saint Laurent", "It's Only The End of the World" i "A Very Long Engagement".

Gradio je karijeru u Francuskoj i u svijetu, a snimao je s najvećim imenima francuskog filma kao što su Isabelle Huppert i Gerard Depardieu.

Anđeoskog lica, s ožiljkom koji je zadobio kao dijete od ugriza psa, bio je i zaštitno lice Chanelova parfema "Bleu de Chanel".

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 +0 Danijela Martinović - 1 Celebrity Danijela Martinović objavila novu fotku s porukom, a svi su se odmah složili oko jedne stvari!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene