Na pješačkom prijelazu

Teško stradao glumac Aleksandar Bogdanović, krivac pobjegao s mjesta nesreće, no uhićen je

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Omiljeni osječki glumac Aleksandar Bogdanović zadobio je teške ozljede glave nakon što je na njega naletio automobil.

Glumac osječkog Hrvatskog narodnog kazališta (HNK) Aleksandar Bogdanović teško je ozlijeđen u subotu navečer u Osijeku kada ga je na pješačkom prijelazu udarilo vozilo kojim je upravljao 22-godišnjak, koji je pobjegao s mjesta nesreće, a naknadno je priveden, doznaje se u policiji.

Pogledaj i ovo showbuzz Pretužno! Potresno pismo udovice osječkog glumca Aleksandra Bogdanovića: "Čula sam zvuk koji je uništio moj život"

Bogdanovića je vozilom udario 22-godišnji vozač, koji je otišao s mjesta nesreće, a naknadno je priveden.

Ne navodeći identitet ozlijeđene osobe osječko-baranjska policija je izvijestila da se nesreća dogodila u subotu oko 22,35 sati, između Trpimirove ulice i Vijenca Ivana Meštrovića, u trenutku kada je osobni automobil naletio na 45-godišnjeg pješaka, koji se kretao po pješačkom prijelazu.

Nakon nesreće vozač se udaljio s mjesta nesreće, bez da je pružio pomoć ozlijeđenom pješaku ili pozvao policiju, koja ga je pronašla oko 23 sata.

U 23,45 sati vozač je priveden u policijske prostorije, kazao je Hini glasnogovornik osječko-baranjske Policijske uprave Zoran Kon.
Dodao je kako je, uz navedene prekršaje, 22-godišnji vozač upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje. Ozlijeđeni pješak zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život i zadržan je na liječenju u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC).

Na mjestu nesreće obavljen očevid, koji je obavio zamjenik osječkog općinskog državnog odvjetnika.

Bogdanović je u susjednoj Srbiji kraće vrijeme trenirao Novaka Đokovića te Anu Ivanović dok su bili djeca. (Hina)

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) +0 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Getty) Celebrity Teško ozlijeđenog Badra Harija pratili su brojni skandali, ali i priča o vezi s Ronaldom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene