Met Gala

CIJENA ULAZNICE 30 000 DOLARA Ovo je bila najglamuroznija večer u godini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kotizacija za gala večeru stajala je 30.000 dolara po osobi, a stolovi 275.000 dolara.

Beyonce, Lady Gaga, Madonna, Taylor Swift, Kim Kardashian, Bradley Cooper i Johnny Depp neki su od slavnih koji su se okupili sinoć na gala večeri Muzeja Metropolitan u New Yorku što je najglamuroznija večer u godini.

Pogledaj i ovo Beyonce, Jay-Z, Kanye West, Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Neka poruka? Umjetna milijarderka tulumarila na zabavi repera koji je nju i sestru 2017. godine izrezao s fotografije

Pod vodstvom Anne Wintour, glavne urednice časopisa Vogue, taj spektakl okuplja zvijezde iz svijeta mode, filma, medija i politike i naziva se katkad "Oskarom mode" jer ga obilježava crveni tepih i svečane modne kreacije.

Lady Gaga osvanula je u modelu iz modne kuće Versace, kratkim hlačicama i čizmama s vrtoglavim petama, Madonna i Beyonce odabrale su dizajnersku kuću Givenchy, Madona crnu opravu, a Beyonce narančasti pripijeni model, dok je Taylor Swift nosila model Louis Vuittona i spartanske sandale vezane do koljena.

Gala spektakl na koji se može pristupiti samo uz pozivnicu, uvijek se organizira prvog ponedjeljka u svibnju, a prikupljaju se sredstva za Institut kostima "Metropolitana". Svake godine svečane oprave izrađuju se na odabranu temu, a ovogodišnja je nosila naslov "Manus X Machian: moda u doba tehnolgije", pa je sve bilo u znaku srebra i metala, a siluete su bile robotske.

Kotizacija za gala večeru stajala je 30.000 dolara po osobi, a stolovi 275.000 dolara. Anna Wintour predsjeda tim spektaklom od 1995., i ona ga je pretvorila u "Oskar istočne obale", kako se često naziva. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene