Na Malom Lošinju

Luksuzno vjenčanje: Tedeschi mlađi oženio 17 godina stariju Niku Perenčević

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emil Tedeschi mlađi (23) i Nika Perenčević (40) vjenčali su se na Malom Lošinju, a zavjete su razmijenili na terasi hotela Bellevue pored mora.

Proslava uplovljavanja u bračnu luku Emil Tedeschi mlađi i Nika Perenčević trajat će dva dana. Ceremonija se nastavlja u istom tom hotelu s kojom je obitelj mladenke povezana suvlasničkim udjelima.

Pogledaj i ovo Toni i Dubravka Cetinski svatko ima svoju priču Neobična vjenčanja slavnih Hrvata: Bosa po kamenjaru, na brodu u tajnosti i ekstravagantne vjenčanice!

Hotel je zatvoren zbog privatnosti i u njemu su isključivo gosti novopečenog bračnog para, goste navodno će zabavljati Tony Cetinski, Gibonni i Massimo, piše 24sata.

Vijest o ljubavi između 23-godišnjeg Emila i 40-godišnje Nike odjeknula je u javnosti nakon što se krajem prošle godine saznalo kako su u ljubavnoj vezi.

Prije veze s Nikom Emil je bio u vezi s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića, a Nika iza sebe ima brak i troje djece.

Emil je momačku večer proslavio s društvom u Beogradu, gdje su uživali u jednom poznatom restoranu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Emil Tedeschi, Nika Perenčević (FOTO: Getty, Pixell) Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Emil Tedeschi (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +0 Nika Perenčević (FOTO: Getty) Celebrity Sve je spremno za raskošnu svadbu Tedeschija mlađeg i najbogatije Hrvatice koja je od njega starija 17 godina

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Emil Tedeschi (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Emil Tedeschi, Nika Perenčević (FOTO: Getty, Pixell) Nika Perenčević (FOTO: Getty) +0 Nika Perenčević prva zdesna (FOTO: Getty) Celebrity Otkriveno kako je Emil Tedeschi proslavio momačku prije nego oženi 17 godina stariju bogatašicu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene