''Backstage s Miom''

''Nemamo pojma što se dogodilo'': Mia je razgovarala s pobjednicima showa Supertalent!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mia Kovačić se s finalistima showa "Supertalent" družila u emisiji "Backstage s Miom", a upravo njoj je pobjednička ekipa Transform Crewa dala i prvu izjavu nakon što su sišli s pobjedničkog trona.

Nakon mnoštva nevjerojatnih nastupa kojima smo svjedočili iz tjedna u tjedan, gledatelji Nove TV uživali su u spektakularnoj završnici showa. Između 12 sjajnih i senzacionalnih nastupa, najveće oduševljenje i ovacije, kao i najveći broj glasova gledatelja osvojila je plesna skupina Transform crew te tako postala sedmi pobjednik Supertalenta.

Osim laskave titule pobjednika sedme sezone, Transform Crew osvojio je i nagradu od 200 tisuća kuna. Do posljednjeg trenutka na pozornici Supertalenta bilo je neizvjesno, a tu neizvjesnost s pobjednicima dijelili su Marko Antolković i Step'n jazz kao drugo i trećeplasirani kandidati sedme sezone hit showa.

Pobjednička ekipa prve je izjave dala našoj Miji Kovačić, a što su joj sve rekli, pogledajte u našem videu! 

Stevie Starr pažnju publike i žirija privukao je još u audicijskoj emisiji. I za finalni nastup pripremio je pravi show, a nakon izvedbe samo za ''Backstage s Miom'' izveo je dodatne trikove. O čemu je točno riječ, pogledajte u našem videu!

 Hayford Okine show je pripremio na pozornici Supertalenta, ali i samo za Miju u backstageu. U našem videu pogledajte što on sve zapravo može!

Poslije emotivnog nastupa koji je završio suzama, Stella Scholaja s mijom Kovačić podijelila je prve dojmove s Mijom Kovačić. Što joj je rekla, pogledajte u našem videu!

 

Nakon što je odradio svoj nastup Damiano Roi je samo za Miju otpjevao ''Bijeli Božić'', a Benjamin Iličić otkrio je planove za budućnost nakon pojavljivanja u showu Supertalent. Pogledajte kako je to sve izgledalo!

200 tisuća kuna iznos je koji pobjednik showa Supertalent nosi sa sobom kući, a što bi žiri s tim iznosom učinio pokušala je saznati Mia. U videu pogledajte što su joj članovi žirija otkrili!

Ekipa iz Transform Crewa spektakularno je otvorila finalnu emisiju, a odmah nakon nastupa Mia ih je ulovila u backstageu gdje je osnivač ove plesne skupine držao dirljiv govor. Što je točno sve rekao, pogledajte u našem videu!

Djevojke iz Dua Kamikazete, kao i Marko Antolković, s Miom su prokomentirali probe ususret finalnim nastupima. U našim videima pogledajte što su joj rekli!

 

Prije velikog finala showa Mia se javila iz backstagea i pokazala atmosferu među natjecateljma i njihovim navijačima, pogledajte što su sve pripremili!

U pauzama velikog finala showa "Supertalent" gledatelji će moći zaviriti i doznati što se događa iza pozornice, i to u emisiji "Backstage s Miom", kroz koji će ih voditi naša Mia Kovačić i otkrivati nam skrivene detalje.

Atmosfera će biti uzavrela i napeta pa ćemo imati priliku vidjeti kako se finalisti nose s uzbuđenjem pred nastup i nakon njega, ali i kako se zabavljaju.

Emisija "Backstage s Miom" novitet je i pojačanje sedme sezone hit-showa "Supertalent", koju možemo pratiti na YouTube kanalu Nove TV i koja je iz tjedna u tjedan privlačila sve veći broj gledatelja.

Sve o showu "Supertalent" pratite na službenoj stranici.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene