u beogradu

Ispoštovali njegovu želju: Pjevač Džej Ramadanovski pokopan uz zvukove 50 violina, počast mu odale brojne kolege

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Džej Ramadanovski preminuo je iznenada u 57. godini života 6. prosinca, a u petak je pokopan na Novom groblju u Beogradu.

Pjevač Džej Ramadanovski u petak je pokopan u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a prema njegovoj želji sahranjen je uz zvukove violina. Srpski mediji javljaju kako je Džeja na vječni počinak ispratilo 50 violina uz zvukove njegove pjesme "Nedelja".

Pogledaj i ovo Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 3 nije joj bilo lako Stavrosova supruga uvijek se držala podalje od javnosti i medija, a na sprovodu je hrabro primala izraze sućuti i zagrljaje utjehe

Ramadanovskove kćeri Ana i Marija, bivša supruga Neda te Andrijana, žena s kojom je živio sve do smrti, prvi su se pojavili na sprovodu, a počast su mu došle odati i brojne kolege. Marija Šerifović, Boban Rajović i Dragan Kojić Keba samo su neki od njih koji su se došli oprostiti od Džeja.

Džej Ramadanovski preminuo je iznenada u 57. godini života 6. prosinca. Džej je preminuo u svom domu kamo je bila pozvana hitna pomoć i pokušala ga reanimirati, no nažalost bezuspješno. U jednom od nedavnih intervjua izjavio je kako mu je zdravlje narušeno, i da bi koronavirus mogao biti za njega poguban u slučaju da se zarazi njime, a prema pisanju portala Blic njegovi su najbliži potvrdili kako je preminuo zbog srčanih problema.

Rođen je u Beogradu 1964. godine u romskoj obitelji podrijetlom iz Makedonije. Glazbom se počeo baviti krajem osamdesetih godina, a devedesetih je stekao slavu u svim zemljama bivše Jugoslavije. Ostat će zapamćen po hitovima "Nedelja", "Sunce ljubavi", "Ugasila si me", "Imati pa nemati", "Slavija", "Zrno mudrosti" i mnogim drugima, a glumio je i u filmu Lepe Brene "Hajde da se volimo 2".

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Profimedia) Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Getty) Michelle Rodriguez Cara Delevingne (Foto: Getty) +0 Michelle Rodriguez (Foto: Getty) Celebrity Malo tko bi rekao da ima 42 godine: Iskoristila trenutak da se presvuče na parkingu kad je mislila da ju nitko ne gleda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene