seksi twerkerica

Zaludjela Hrvatsku "miješanjem" bujne pozadine, a sad i slavnoga glazbenika: Pohvalila se velikim uspjehom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sarah Seifert pohvalila se da je glazbenik Sean Paul podijelio na Instagramu njezinu snimku na kojoj pleše na njegovu pjesmu "Trumpets".

Twerkerica Sarah Seifert (22), koju je javnost upoznala u showu "Supertalent", pohvalila se velikim uspjehom na svom Facebooku. 

Pogledaj i ovo Marin Prpić (Foto: Dnevnik.hr) O njemu svi pričaju Zbog njegove strasti su mu se rugali, ali njega nije briga: ''Uvijek će biti ljubomornih''

"Sean Paul je objavio moj twerk video. Toliko sam sretna da to ne mogu opisati", napisala je Sarah. Slavni glazbenik predstavio je Sarah svojim obožavateljima u utorak na Instagramu, na kojem ga prati 1,2 milijuna ljudi, a video u kojem ona pleše na njegovu pjesmu "Trumpets" dobio je više od 11.000 lajkova. 

Mnoge je oduševila snimka Seifert koja je zaludila Hrvatsku svojom vještinom twerkanja. "Seksi", "Twerk kraljica", "Zapalila je sve", "To kralju", "Bomba", komentirali su Seanovi obožavatelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RRR!! SHE NAH PLAY!! @sarah_seifert_official 🔥🔥🔥 SONG - TRUMPETS WID @saknoel 🎺 RRR!!

A post shared by SEAN PAUL (@duttypaul) on

Sarah se glazbeniku zahvalila na podjeli snimke u videu. Inače, Seifert se 2017. predstavila u showu "Supertalent" plesom i bujnom pozadinom i posebno privukla pažnju muškog dijela publike. 

Njezini seksi nastupi zapalili su internet, pa je u kratkom roku stekla vojsku obožavatelja, a na Instagramu ju prati više od 77.000 ljudi. Sarah pleše u noćnim klubovima i pojavljuje se u videspotovima. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene