Zapanjio kolegicu

Mazan Petko odnio pobjedu! "U šoku sam! Nisam znala da ovo čuči u tebi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odmah iza Petka na bodovnoj ljestvici našao se Bojan Jambrošić koji je sjajno utjelovio legendarnog Mišu Kovača.

Dalibor Petko odnio je svoju prvu pobjedu u showu Tvoje lice zvuči poznato zahvaljujući transformaciji u Amy Winehouse te otpjevavši pjesmu ''Valerie'' oduševio žiri i gledatelje. „Ja sam u šoku. To je čovjek koji je 'odijelo', simpatičan, zajedno radimo i ja zaista nisam imala pojma da ovo čuči u njemu! Ti si nju stvarno skinuo i glasovno! Mislim da ćemo morati Petkom s Petkom raditi u ovakvim nekim outfitima!“ komentirala je pridružena članica žirija, Mia Kovačić. Tomo je zaključio kako je Dalibor zdravija verzija Amy, a Sandra mu je poručila: „Za mene je Petko bio beskrajno zabavan! Ovo je bilo genijalno, to njezino poigravanje s kosom, ta njezina lijena maznost.“ Iznos od 10 tisuća kuna Nova TV će donirati Udruzi Zvončići iz Karlovca u Daliborovo ime.

Pogledaj i ovo showbuzz TVOJE LICE ZVUČI POZNATO ''Ovo će biti jedna prava poslastica!'' - Mario Roth u ulozi Georgea Michaela

Tijek emisije pratite u nastavku: 

Show je otvorila  Ana Gruica koja se ovoga puta predstavila kao članica prvog ženskog rap banda Salt'N'Pepa. „Ti si inače jedna vrlo temperamentna ženska, onako jaka. Tako za razliku od Tajči od prošli puta koja je nježna, te nježne ženskice ti malo teže leže. Ovdje si bila sjajna, poljubac koreografu! Mislim da je ovo tvoj najbolji nastup!“ zaključila je Sandra, a Goran joj je čestitao riječima: „Mislim da si iskočila iz svega što smo vidjeli do sad, vidjeli smo jednu predivnu energiju, bila si super, čestitam!“

''Ej šta mi radiš'' otpjevao je Daniel Bilić u liku Alke Vuice i zabavio žiri i gledatelje. „Ja ću samo reći da svi misle kako je lako pjevati na način kako pjeva Alka. Alka pjeva u muškoj lagi što je tebi išlo na ruku. Ti si Daniel prvi put, u sedmoj epizodi pokazao da možeš pjevati.“, oduševljena je bila Sandra, dok je Goran izjavio: „Ja sam i čuo i vidio Alku tu pred nama i ja ti na tome čestitam. To je moglo biti i gore, ali što je žalosno, mislim da nije moglo biti puno bolje. Bio si odličan, čestitam ti od srca!“

Ivana Mišerić na pozornici se pojavila u liku Justina Timberlakea, dok smo ju hologramskim prikazom vidjeli kao Michalea Jackosna. „Mislim da je ženski dio više odreagirao na Justina i da si dobro prenijela njegovu energiju. Više su mi se svidjeli Justinovi pokreti. Dobra si Mišerić!“ zaključila je Mia, dok je Goran kazao da se njemu najviše svidio Justin Jackson. „Ovo je vrlo realistično obzirom da je i original imao postupno Jacksona. Ti kao i uvijek si to odradila kako treba.“, poručio joj je Tomo.

Mini koncert s pjesmama ''Ako me ostaviš'' i ''Drugi joj raspliće kosu'' održao je Bojan Jambrošić koji je utjelovio legendarnog Mišu Kovača te u potpunosti prenio atmosferu s Mišinih koncerata. Osim što je publika s njim pjevala, nakon sjajnog nastupa mu je i skandirala. „Mišo, bila nam je izuzetna čast što ste posjetili našu emisiju! Bio si fantastičan! Maska je stvarno fantastična, ali ono što si ti energetski donio, to je bio Mišo Kovač! Molim te nemoj dizati više ruke jer će emisija trajati tjedan dana!“ poručio mu je Goran. Tomo je zaključio da je Bojan najbolji Mišo kojega smo do sada imali, Mia je kazala kako je Mišo pojeo Bojana, a Sandra je dodala: „Ovo je vrh! Ja ne smijem reći pobjeda, ali 12 za masku, 12 za glumu, 12 za pjevanje. Ovo je genijalno!

Nives Celzijus ovoga puta bila je Severina otpjevavši pjesmu ''Paloma Nera''. Sandra je zaključila kako je skinula sve njezine pokrete te joj čestitala na plesanju u paru i pjevanju, dok je Goran zaključio kako je obavila sve što se iz materijala dalo izvući, ali da je neke stvari i unaprijedila. „Jako sam zadovoljna! Preslatka si bila! Ti kao Nives imaš jednu dozu seksipila koju ne možeš zatomiti, sad si se tu vratila u doba kada je Severina bila djevojčurak. Baš si lipa i šesna!“ poručila joj je Mia.

Mia Anočić Valentić oduševila je transformacijom u Cesariu Evoru. „Meni je nevjerojatno kako imaš te super transformacije iz prekrasnih žena do ne tako lijepih i malo starijih. Odlična si bila, ponijela si nas. Mene si stvarno onako raznježila.“ poručila joj je Mia, dok je Goran zaključio: „Glumački si zaista pokazala onu jednu drugu stranu koja se rijetko u ovakvim showovima pokazuje. Napravila si jednu prelijepu scenu i ja ti na tome čestitam. Stvarno nešto posebno!“

Atmosferu u studiju zagrijao je Mario Roth u liku Patricka Swayzea s pjesmom ''Do You Love Me''. „Mario je danas pjevao kao što je Patrick plesao. Zaista si nas kupio s time. Dio koji je tebi tako prirodan, pjevanje, dosadan si jer si zaista dobar, tako da tu ti ne mogu ništa reći osim da si donio njegovu energiju“, kazala mu je Mia, dok je Tomo konstatirao kako se Marijev karakter poklopio s osobom koju je glumio, a Sandra je zaključila da su mu pokreti bili energični i čvrsti, a glas zdravo postavljen.

U idućoj emisiji vidjet ćemo Bojana Jambrošića kao Zoricu Kondžu, a Anu Gruicu kao Miroslava Škoru. Daniela Bilića očekuje nastup kao Roxette, Dalibor Petko utjelovit će člana grupe Inner Circle, Mario Roth Aerosmith, Mia Anočić Valentić bit će Kevin Bacon iz filma Footloose, a Nives Celzijus nastupit će s hitom norveškog dvojca Ylvis.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene