Tvoje lice zvuči poznato

Dirnuti Dujmić: "Podsjetila me na najljepše dane u mom životu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U trećoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" pobijedila je sjajna Mia Anočić Valentić. Utjelovila je Sanju Doležal. Nastupom je oduševljen i Rajko Dujmić.

Mia Anočić Valentić pobijedila je u trećoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato". Pjesmom "E moj Saša" Novih fosila, Mia je oduševila žiri. „Tako si slatka. Mia, ti si toliko zarazna, skinula si sve njezine pokrete, intonativno, glas, boja, sve. Super!“, bila je oduševljena Sandra, a s njom se složila i Bojana Gregorić Vejzović. Goran Navojec je, pak, zamijetio da je plesač koji je glumio Rajka Dujmića bio malo previsok.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 1 Vratio je u prošlost Zbog omiljenog šarmera Joleta čak je i Minea imala šumu na licu, prisjetila se tih nekih davnih dana: "Sredio je to!"

No, Rajko mu nimalo nije zamjerio. Dujmić je oduševljen Mijinim nastupom jer ga je, kaže, vratila u najljepše dane u životu. "Ovo je bila definitivno najbolja transformacija večeri. Složio bih se s komentarom žirija da se Miju u ovoj transformaciji nije ni prepoznalo. Sva je bila u liku. Bilo je to sve jako simpatrično i iz nastupa je proizlazila dobra energija. Mijin nastup podsjetio me na dane u Novim fosilima, na najbolje i najljepše dane u mom životu. I zato hvala i njoj i cijeloj produkciji showa", kazao je Dujmić. Navojcu, kaže, ne zamjera. "To je šala. Gorana znam sto godina. Nije to bila nikakva uvreda. To je sve simpatična šala", zaključuje Dujmić.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene