Tvoje lice zvuči poznato

Nives nije s ovog svijeta! Skinula Prlju i pokorila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je odnijela pobjedu u prošloj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato", Nives Celzijus i ovoga puta je oduševila, a vidjeli smo je u liku Prlje iz grupe Let 3.

Nakon što je odnijela pobjedu u prošloj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato", Nives Celzijus i ovoga puta je oduševila, a vidjeli smo je u liku Prlje iz grupe Let 3.

Pogledaj i ovo Marija Kolb kao Parni Valjak, TLZP "ovo je bilo teško" Emotivan trenutak u našem hit-showu zbog legendarnog pjevača koji više nije s nama, suze su potekle same od sebe!

"Nives, mislim da si totalno pokvarila imidž seksi, zgodne žene. Ali isto tako vidim da ovaj Prodigy ne izlazi iz tebe, ta nevjerojatna energija. Bravo!", komentirao je Tomo njezin nastup s pjesmom "Ero s onoga svijeta", a Goran joj je poručio: "Ti si sad napravila jedan totalno kvantno fizički spin i ušla si u ženu u Prlji, a ti kao žena si morala izimitirati sve to. Ja ti čestitam, sigurno ti nije bilo lako. Ja mislim da će on biti jako sretan!"

Celzijus je definitivno bila jako sretna kao Zoran Prodanović Prlja pa je publiku digla na noge i potpuno oduševila sve u studiju.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene