prvi se pamte

Nikad viđene fotografije: "Roditeljima ništa nisam rekao"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kandidati četvrte sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" prisjetili su se svojih prvih nastupa. Mnogi od njih karijeru su počeli kao djeca.

Kandidati četvrte sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" s razlogom se danas nalaze tu gdje jesu, u najzabavnijem showu sezone. Svoj talent brusili su od malih nogu pa ne sumnjamo da će i gledateljima TLZP-a ponuditi pravu poslasticu.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Prisjetili smo se svi nedavno dana kad je voditelj Dalibor Petko bio tek talentirani dječak, koji obožava pjevati i plesati. Originalna koreografija kruži internetom, a prikazuje Petka kako pjeva "Hajde da ludujemo" slavne Tajči. Uživljeni dječak danas je realizirani voditelj, no raduje se ponovno pokazati svoju glazbenu i plesnu stranu. I mi jedva čekamo! Nastup malenog Dalibora pogledajte OVDJE.

Ne zaostaje ni Mario Roth, koji se također pojavio u popularnom dječjem showu daleke 1996. godine. Otad samouvjereno gradi glazbenu karijeru te je lider benda Vigor. Nastupu u TLZP-u se itekako raduje.

I Bojan Jambrošić od malih nogu gradi glazbenu karijeru. Prisjetio se dana kada je u Čakovcu nastupio na dječjem festivalu. "Mislim da je to bilo negdje između 93. i 95. godine, ne sjećam se točno. Nastupio sam s pjesmom "To je moja mama". Sam sam se prijavio i otišao na taj festival, ali nisam rekao roditeljima. Saznali su tek kad su ih nazvali organizatori festivala", priča Jambrošić. Njegov prvi bend se, kaže, zvao Larva, a često je i plesao sa svojom plesnom partnericom Ivanom Žnidarić. Od malih nogu je Bojan pohađao i plesnu školu. Tog talenta, sigurni smo, neće nedostajati ni u TLZP-u.

Ana Gruica prava je prijetnja kandidatima showa. Naime, ona je glumica, ali i balerina. Od malih nogu navikla je na veliku disciplinu, a jedan od prvih nastupa imala je kao desetogodišnja djevojčica. "Plesala sam balet preko 10 godina, pa sam tako plesala i u HNK Split u predstavi "Ščelkunčik". Na slici sam u kostimu iz predstave. Također sam pisala pjesme, nastupala na školskim natjecanjima u recitiranju i pisanju. Vodila sam i školske priredbe, kao i čitala na nedjeljnim misama. Uglavnom, oduvijek sam voljela nastupati i biti pod svjetlima pozornice", prisjeća se talentirana Gruica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene