'Tvoje lice zvuči poznato'

NEPOBJEDIVA HANA! Rasplakala žiri, rasturila izvedbom - ima li joj kraja?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U novoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pobijedila je Hana Hegedušić. Drugo mjesto zauzela je Lana Jurčević, dok je treći Damir Kedžo.

Najbolja u drugoj epizodi opet je bila Hana Hegedušić, pobjednica prošlog vikenda. Nakon pretvorbe u Mladena Grdovića, kojom je nasmijala sve i izazvala ovacije, ovoga puta ju je čekao nimalo lak zadatak s pjesmom 'I Will Always Love You', maestralne Whitney Houston. Hana je oduševila transformacijom i ponudila vokalnu izvedbu koja je sve ostavila bez teksta.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Prema Haninom izboru, kao pobjednice epizode, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna 'Udruzi za sindrom Down Međimurske županije'.

Drugo mjesto zauzela je Lana Jurčević, dok je treći Damir Kedžo.

Evo kako je tekao show:

Večer je nastupom otvorila sjajna Žanamari Perčić, koja je utjelovila Severinu, a otpjevala je pjesmu 'Brad Pitt'. 'Nastup je bio fantastičan, ali ženski dio komisije je malo razočaran da nisi u onom više seksi izgledu s halterima bila', rekao je Tomo, na što se opravdanjem nadovezao Navojec. 'Ali nas muškarce to uopće ne zanima'. 'Mi smo tu puno neutralniji' za kraj je 'uvjerljivo', dodao Tomo.

Filip Dizdar pošteno se potrudio pri transformaciji u Jasmina Stavrosa i otpjevao njegovu pjesmu 'Dijamanti', za koju je rekao da je prije ovoga nikad nije čuo. Posebno je impresionirao Eciju Ojdanić. 'Jasmin je jedan zgodan muškarac, muževan i ima taj jedan seksipil koji je Filip fantastično nosio i ja sam jako zadovoljna', rekla je. 'Jasmin je izričito zabavan, tog mi je malo falilo, malo si bio preozbiljan', rekao je in der Muhlen.

Hana Hegedušić, pobjednica prošlog, a i ovog vikenda,  puta imala je nimalo lak zadatak s pjesmom 'I Will Always Love You', maestralne Whitney Houston. Hana je oduševila transformacijom i ponudila vokalnu izvedbu koja je sve ostavila bez teksta.

'Dajte mi maramicu razmazala mi se šminka, naježila sam se, rasplakala sam se. Divna, divna Hana! Predivna!', oduševljenje nije mogla sakriti. Tomo, stručni član žirija bio je nešto rječitiji. 'Ovo je jedan od najtežih nastupa ... i jedna od najboljih pjevačica ikad. Ali definitivno si uspjela to obaviti!', pohvalio je nastup.

'Ti si čudo. Zaista, hvala ti za ovaj nastup. To je toliko teška pjesma. Digla si ljestvicu i ja ne znam kuda ćeš dalje! Bez teksta sam. Sjajna. Bravo!', rekla je Hani Sandra Bagarić. Goran Navojec poželio se zamijeniti s glavnim likom iz filma 'Bodyguard' za koji je snimljena pjesma. 'Mnogo su me puta pitali u životu da li bih se mijenjao s nekim glumcem za njegovu karijeru i bio sam uvijek, do ovog momenta, prezadovoljan sam sa sobom, a sad bih možda malo bio – Kevin Costner! Fantastično je bilo.'

 Jedna od dvije Severine bila je Ana Maras Harmander, koja je izvela njenu hit pjesmu 'Da si moj'. Svojom interpretacijom zabavila je i žiri i publiku jer nije izlazila iz lika. U komentar se upustila Sandra. 'Severinu je puno lakše glumicama imitirati. Prišla si prije svega psihološki kao glumica pjesmi, a pjesma nije nekog velikog raspona, niti zahtjevnosti...' na što ju je 'Seve' prekinula, 'Ma šta ti pričaš? Ona je jedna od najpopularnijih pisama'. Uz smijeh publike i žirija Sandra se povukla, 'Seve oprosti, sjajna si'.

 Matteo Cetinski prvi je od muških natjecatelja obuo štikle i promijenio spol kako bi na pozornicu donio pop kraljicu Madonnu. 'Ti si probio led. Ti si prvi natjecatelj u štiklama u ovoj sezoni. Bio si sjajan. Kad budeš gledao ovu snimku, s odgodom 20- 30 godina, bit će ti zaista zabavno', podcrtala je Matteov nastup Sandra. Što se tiče vokalne izvede, Sandra je napomenula da još uvijek nismo čuli njegov pravi glas i da se neda da će uskoro dobiti takvu priliku i čuti njegovu pravu boju glasa.

Lana Jurčević promijenila je spol i izvedbom pjesme Boney M, 'Dady Cool', nasmijala publiku i žiri. 'Sve je bilo super ... međutim, onaj jedan ironijski odmak koji si uspjela uspostaviti s publikom ... bilo je zaista fascinantno', pohvalio je izvedbu iz svoje glumačke perspektive Navojec.

Sandra je bila posebno impresionirana fizičkom transformacijom i tepihom' na Laninim prsima. 'Ta tapiserija, ta čagica, ajde molim te meni za ljubav skini prsluk da vidimo to poprsje', zamolila je Sandra, a Lana spremno, ali kratko, pokazala produžetak prsne tapiserije ispod struka.

Sjajan je i u ovoj epizodi bio Damir Kedžo te je zauzeo treće mjesto. Damir se vjerno pretvorio u Petra Grašu i fenomenalno otpjevao njegovu pjesmu 'Moje zlato'. Ecija je posebno istaknula: 'Dakle ovo je genijalno. Najbolja pjevačka transformacija do sada!', te je priznala kako nije mogla vidjeti, niti čuti razliku u odnosu na original. Navojca je posebno iznenadilo što je njegovo oko zamijetilo još jednu transformaciju Kedže. 'Na momente čak si me podsjetio i na Georgea Michaela. Još nisam to vidio da netko izimitira dvije osobe. Dakle, dali ste i više nego što smo tražili!', našalio se Goran.

Reper Fil Tilen ponovo se potpuno uživio u lik King Africe iz kojeg nije izlazio do kraja showa. Njegovu transformaciju pratila je velika promjena u težini i opsegu struka, ali i ruku. 'Bomba' je odjeknula pozornicom, a uživao je i Goran koji je rekao: 'Mislim da je bilo jako zabavno, bilo je super. Vrlo, vrlo bombastično i seksi!'

 

Sljedeća epizoda ponovno nam donosi nove zabavne transformacije, a imat ćemo priliku vidjeti nastup oca i sina! Pobjednicu Hanu Hegedušić ponovno čeka izazov transformacije u muški spol za ulogu Julia Iglesiasa, dok Lanu čeka sličan zadatak i pretvorba u mlađeg sina Iglesiasa, Enriquea.

Damir Kedžo isto mijenja spol i visinu svog glasa za ulogu Ariane Grande, a Matteo Cetinski će svoje vokalne sposobnosti prezentirati u liku Dine Dvornika. Fil Tilen otpjevat će neku od pjesama od Right Said Fred, a Filip Dizdar postaje Kasandra.

Žanamari opet čeka muška izvedba i Đavoli, dok se Ana Maras ovaj put odlučila za 'jokera' na izvučenu Jennifer Lopez. Bit će zanimljivo vidjeti tko će ju zamijeniti u ovoj ulozi i izboriti se za bodove transformirajući se u popularnu pjevačicu.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.
Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

 

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene