Karijera u uzletu

Sreća im se osmjehnula: Gdje su i što rade danas?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Znamo gdje su, ali i što rade prošlogodišnji kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato.

Pred nama je nova sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato", a u iščekivanju zabavnih transformacija novih kandidata prisjetili smo se ekipe koja nas je zabavljala u showu protekle sezone.
Gdje su danas i kako im izgleda život nakon showa? Sudeći prema njihovim primjerima karijera im je krenula uzlaznom putanjom.

Pogledaj i ovo showbuzz Potvrđeni kandidati NAPOKON Odabrani kandidati za novu sezonu showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

Pobjednik prošlogodišnje sezone Damir Kedžo posvetio se karijeri. Još tijekom showa briljirao je u mjuziklu "Pacijenti" zajedno s Hanom Hegedušić, a pobjedu je nakon TLZP-a odnio i na Zagrebačkom festivalu duetom "Sve u meni se budi" s talentiranom Zsa Zsa-om. Kedži se ispunila i velika životna želja pa je tako na samo Valentinovo održao svoj prvi samostalni koncert u Tvornici kulture. Jedna od gošći na koncertu bila mu je i Ivana Husar Mlinac koja ga je u showu pripremala za vokalne transformacije.

Predah od napornih proba nakon showa Lana Jurčević iskoristila je za putovanje. Lana je s prijateljicama uživala u dalekom Maroku, a nakon uzbudljive avanture po svijetu Lana se vratila u Hrvatsku i nastavila sa snimanjem novih pjesama. Lana se marljivo bacila na posao i svojim fanovima obećala novi album još ove godine.

 

Bit ce album ove godineeee

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Osebujan reper Fil Tilen nakon showa okušao se u medijima. Fil je naime dobio angažman na jednom zagrebačkom radiju, a svoje vjerne fanove nadalje će umjesto na showu zabavljati putem radijskog etera.

 

Žanamari Perčić nakon showa bacila se na snimanje covera, a jedan od njih posvetila je i svojoj kćeri Gabrijeli. Filip Dizdar snimio je novu pjesmu simpatičnog imena "Travolta". Još pod dojmom showa "Tvoje lice zvuči poznato" Dizdar je odlučio iskoristiti plesačko znanje koje je stekao u showu prije nego li ga zauvijek izgubi. Pokazao je Filip i da mu nedostaju transformacije pa je utjehu od završetka showa pronašao snimajući spot u kojem se transformirao u slavnog Johna Travoltu.

 

Bring it on 2017! #Travolta #soon

A post shared by Filip Dizdar (@filipdizdar) on

Za razliku od kolega iz showa, Matteo Cetinski ipak se nije odlučio vratiti pjevačkoj karijeri. Brat Tonyja Cetinskog vratio se starom poslu, dizajnu interijera. Ana Maras Harmander i Hana Hegedušić vratile su se svojim kazališnim obvezama i s nestrpljenjem iščekuju početak nove sezone showa koju će sada napokon bezbrižno moći pratiti iz kauča pred malim ekranima, a tko zna, možda nekog od bivših kandidata uskoro vidimo i u ulozi gostujućeg člana žirija.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene