Sandra i dečki!

TROJKA IZ SNOVA 'Bit ću strog, ali potkupljiv'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Treća sezona showa 'Tvoje lice zvuči poznato' vraća se u velikom stilu.

Uskoro se na Novu TV vraća hit zabavni show koji je obilježio i 2014. i 2015.godinu, a 'Tvoje lice zvuči poznato' u svojoj trećoj sezoni donosi i neke novosti.Tu je i ovaj put osmero kandidata koji su spremni na nevjerojatne transformacije i nezaboravnu zabavu, a jedno je sigurno – svi oni naći će se pred nimalo lakim zadacima.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Mario Roth, Minea, Enis Bešlagić "Kakva ekipa!" Minea i službeno najavila uzbudljive novosti u društvu u kojem ćemo je uskoro često viđati: "Moja tri mušketira i ja!"

Iz tjedna u tjedan, uz puno rada, vokalnih i plesnih vježbi, nevjerojatne kostime i šminku koja će ih dovesti do neprepoznatljivosti, kandidati showa transformirat će se u potpunosti u nekoga drugoga i pokušati svojim nastupom osvojiti naklonost i žirija, ali i svojih kolega. Osim kandidata Damira Kedže, Hane Hegedušić, Lane Jurčević, Filipa Dizdara, Mattea Cetinskog, Žanamari Perčić, Fila Tilena i Ane Maras Harmander, skorom početku showa vesele se i članovi žirija Sandra Bagarić i Tomo in der Mühlen, a u trećoj sezoni na svoju poziciju vraća se i Goran Navojec.

 'Budući da smo svjedoci pojavljivanja u okolini nekih starih, nekih novih lica i nekih koja će tek pokazati svoja prava lica, meni je drago što se vraćam u show među lica koja zvuče poznato. Ove ću godine biti kao i prije, strog, ali potkupljiv, najviše ću obraćati pozornost na sveopću 'glumstvenost' ovogodišnjih kandidata', rekao je Navojec.

Tomo in der Mühlen o novoj sezoni kaže: 'Približava nam se treća sezona super zabavnog showa TLZP. Uzbuđenje je sve veće među članovima žirija i jedva čekamo nove kandidate da nas zabave i da ih možemo kritizirati, a da nam ne smiju vratiti istom mjerom.'

Sandra Bagarić je izjavila: 'Nova sezona, život pod maskama, kako pjesma kaže: 'život je maskenbal....pod tuđom maskom lakše se živi....' Nadam se da će naši kandidati imati priliku otkriti sva svoja lica, zabaviti sebe i gledatelje Nove TV. Ti smiješni ljudi koji nam u naše domove donose vremeplov veselja i divnih melodija dajući najbolje od sebe svih 13 emisija. Sretna sam da sam dijelom tog kreativnog tima'.

Show će ugostiti i niz gostujućih članova žirija, a voditelji showa i ove su sezone Igor Mešin i Rene Bitorajac.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene