Partner za deset

Ana ima super logistiku! Nevjenčani suprug pružio joj golemu potporu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Gruica spremna je za show "Tvoje lice zvuči poznato"! I majčinske je obaveze uskladila.

Ana Gruica sudjeluje u showu "Tvoje lice zvuči poznato" zbog novih izazova. ''Definitivno sam se došla zabaviti, a ne pobijediti. Nakon ovog projekta nema šanse da postanem pjevačica. Ja želim biti samo glumica'', jasno je kazala Ana Gruica.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

Ana ima golemu podršku bližnjih. ''Ne bih bila tu da mi moj nevjenčani suprug Hrvoje Šalković nije potpora. Dat ću sve od sebe da uskladim privatne i poslovne obveze. Imam super partnera, super logistiku, super njegove roditelje koji mi uskaču, a i dijete već ide u jaslice pa će sve biti ok'', otkrila je Ana koja uz brojne treninge uspijeva biti i brižna majka.

Glumicu vesele brojni izazovi koji će biti stavljeni pred nju. ''Mislim da je ženama lakše se transformirati u muškarce nego u žene i mislim da je ovaj projekt puno zahvalniji za muškarce nego za žene'', smatra Ana Gruica.

Osim nje naporne treninge dobro podnose i njezini kolege iz showa "Tvoje lice zvuči poznato".


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene