Fatalna pucnjava

Nakon intervjua Aleca Baldwina najavljene su moguće kaznene tužbe, on svoju krivnju oštro negira: "Znam da to nisam ja"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neke od osoba koje su bile zadužene za oružje na setu filma "Rust" Aleca Baldwina, mogle bi se suočiti s kaznenim optužbama u fatalnoj pucnjavi u kojoj je stradala snimateljica, rekla je okružna tužiteljica New Mexica.

Mary Carmack-Altwies priopćila je da još uvijek nije donijela nikakvu odluku po pitanju optužbi, no da bilo tko tko je bio "zadužen za oružje na setu ima dužnost ponašati se na način da je sigurnost drugih osoba zaštićena."

Pogledaj i ovo Alec Baldwin Istraga se nastavlja Nova izvješća stručnjaka za oružje Alecu Baldwinu opet bi mogla stvoriti probleme: ''Okidač je povučen...''

"Jednom kad istraga bude završena određeni pojedinci mogli bi kazneno odgovarati za svoje djelovanje ili nedjelovanje na setu 'Rusta'", dodala je, no nije rekla kad bi istraga mogla biti zaključena.

Njezino priopćenje objavljeno je nakon televizijskog intervjua Aleca Baldwina koji je držao pištolj u trenutku kad je ispaljen metak koji ubio snimateljicu Halynu Hutchens te ranio redatelja Joela Souzu tijekom probe u listopadu na ranču blizu Santa Fea.

Baldwin je rekao u intervjuu da ne vjeruje da je odgovoran za smrt Halyne Hutchins te da ne misli da će biti kazneno optužen. Glumcu je rečeno da je pištolj siguran.

"Osjećam da je netko odgovoran za ono što se dogodilo, no znam da to nisam ja. Ubio bih se da sam mislio da sam odgovoran, i ne kažem to tek tako", rekao je Baldwin Georgeu Stephanopoulosu na ABC-ju u svome prvom javnom komentaru nakon nesreće.

Baldwin je rekao da on kao glumac nije bio odgovoran za provjeru pištolja ni čime je napunjen.

Vlasti u Santa Feu svoju pažnju usmjerile su na to kako su se pravi meci našli na setu.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene