fatalna pjevačica

Glumcu propalo vjenčanje zbog Jelene Karleuše? Zaručnica saznala za njegovu tajnu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Akin Akinozu se ne miče s Instagram profila Jelene Karleuše, a to je saznala njegova zaručnica Sandra Pestemalcijan.

Markantni Turčin Akin Akinozu (29) osvojio je domaću publiku, posebno žene u popularnoj seriji "Ljubav osvetnika".

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 3 o čemu su pričale? Osvanuo video Karleuše i Ronaldove Georgine: Vodile su kratak razgovor, a kasnije su se zapratile i na Instagramu!

Kako pišu srpski mediji, glumac se našao u problemima zbog pjevačice Jelene Karleuše (41). Naime, njegova zaručnica Sandra Pestemalcijan otkrila je da je zaluđen Jelenom uhvativši kako stalno provodi vrijeme na njezinom Instagram profilu. Express tabloid tvrdi da je Akin zaluđen Karleušinim fotografijama i snimkama nastupama. 

Zbog toga svoje opsesije možda ostane i bez zaručnice. "Trebali su se vjenčati u lipnju, ali od toga, kako se čini, neće biti ništa. Doslovno se ne miče s Jelenino Instagrama. Sandri je odmah bilo jasno da je on izgubio glavu za srpskom pjevačicom", rekao je izvor blizak paru. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sevgiyle kalın... #happyvalentinesday

A post shared by Akın Akınözü (@akinakinozu) on

Navodno je Sandra bila toliko ljutita da je na nekoliko dana otišla iz njihovog zajedničkog stana. Glumac je vidio Jelenu i uživo da je njezin muž igrao za turski Bešiktaš.

"Čak im je i pjevala kada su pobjeđivali. Tako da nju znaju svi poznati u Istanbulu, jer su te njene nastupe prenosile sve televizije. Akin je i tada primijetio kakva je ona 'ribetina'. A sad kad je čuo da će možda Duško zaigrati za neki turski klub, totalno se 'pomamio'. Zato je i otišao na Jelenin profil, da se malo podsjeti koliko je lijepa i zgodna, a prije svega posebna", ispričao je izvor. 

Inače, tek je početkom ove godine do javnosti došla informacija da je Akin zaručen. O Sandri se zna samo da je jemenskog porijekla i nije javna ličnost. 

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 +0 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 2 Celebrity Još jedna transformacija o kojoj internet bruji: Ovako je izgledala donedavno, a sad se hvali novom figurom na društvenim mrežama

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene